fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

La Biblioteca Municipal Josep Picola

La Biblioteca Municipal Josep Picola és un espai cultural municipal obert a tothom. Ofereix serveis de lectura i consulta dels fons (llibres i publicacions), informació bibliogràfica i de referència i servei de préstec individual i col·lectiu (escoles, entitats...). També, es pot consultar en línia el Catàleg col·lectiu del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, amb els importants avantatges que això comporta pel que fa a la disponibilitat de recursos.

D'aquesta manera, aquest equipament dóna resposta a les necessitats d'informació, formació i lleure del municipi de Sant Joan de les Abadesses. A més, de ser un portal per a la ciutadania per accedir a les noves tecnologies de la informació i de la comunicació. La biblioteca ofereix un servei informàtic, dotat amb sis ordinadors amb connexió a Internet, una impressora i un escàner. La Biblioteca Josep Picola és de titularitat municipal i està integrada dins la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya.

BIBLIOTECA JOSEP PICOLADes del 2000, la Biblioteca porta el nom del poeta Josep Picola Soler (1913-2002), fill il·lustre de la VilaHi podreu trobar llibres i publicacions de diferents temàtiques. Entre d'altres:

·    Filosofia    ·    Religió i teologia
·    Ciències socials    ·    Filologia i lingüística
·    Ciències pures i ciències naturals    ·    Ciències aplicades
·    Belles arts, divertiments, jocs i esports    ·    Literatura
·    Història i geografia  

 

Activitats de dinamització cultural

Durant l'any la Biblioteca Municipal Josep Picola ofereix una programació de dinamització cultural que recull, principalment, activitats per a fomentar l'hàbit de lectura entre els més petits, despertar-los l'interès pels llibres i animar-los a visitar regularment la biblioteca.

També, s'organitzen titelles, espectacles de màgia i il·lusionisme, narracions de contes... Aquest conjunt d'activitats, amb un fort component educatiu, pretén fomentar la cultura i oferir una programació cultural variada per als més menuts que els permeti conèixer diferents disciplines i gaudir d'activitats de dinamització molt participatives i originals.


Localització

C/ Pere Rovira, 16 - 17860  Sant Joan de les Abadesses

Horari

De dilluns a divendres: de 16 a 19.30 h
Dissabte: de 10 a 13 h
Diumenge tancat


Contacte

Anna Belén Avilés – Telèfon : 972 723 019 - biblioteca@santjoandelesabadesses.cat