TwitterFacebookYoutubeRSS

bcc-14La regidoria de cultura de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses ha organitzat per al proper 12 d'octubre una sortida cultural a Barcelona.

En el marc dels actes commemoratius del 1714, proposem aquesta sortida en la que visitarem, en l'any del tricentenari dels fets, el jaciment arqueològic del Born, un espai singular i excepcional que relliga aquests tres segles de la nostra història.


Sota l'estructura d'un mercat emblemàtic de l'arquitectura del ferro del segle XIX, trobem la Barcelona del 1700, la ciutat pròspera que va patir el setge borbònic de 1714. La visita guiada al jaciment i a l'exposició permanent ens permetrà acostar-nos als fets de 1714 i conèixer-los millor.

A la tarda descobrirem la basílica de Santa Maria del Mar, un dels exemples més perfectes de l'arquitectura d'estil gòtic català. De l'obra de Berenguer de Montagut, en podem destacar els seus fantàstics espais interiors, amb vitralls i finestrals, imponents columnes i a l'exterior les seves façanes i terrasses.

El preu de la sortida és de 42 € i inclou les dues visites guiades, el dinar i el transport d'anada i tornada. La sortida s'iniciarà a les 8 del matí del mateix diumenge i el punt de trobada serà a la plaça Torras i Bages de Sant Joan de les Abadesses. Les places són limitades.