TwitterFacebookYoutubeRSS
el_monestir_porscrit_1
 
El proper dissabte 19 d'abril a les 19:00h tindrà lloc, a la Sala Tosca del Palau de l'Abadia de Sant Joan de les Abadesses, la presentació del llibre El monestir Proscrit de Maria Carme Roca publicat per l'editorial Columna.

L'acte de presentació comptarà amb la presència de la regidora de cultura, Montserrat Tallant i l'autora del llibre, Maria Carme Roca.


Maria Carme Roca ( Barcelona 1955) és historiadora i filòloga i des de l'any 1997 es dedica professionalment a l'escriptura i ha publicat més de trenta llibres, entre els quals la novella històrica Intrigues de Palau guanyadora l'any 2007 del Premi Néstor Luján.
El Monestir Proscrit és una novella d'amors prohibits, traïcions, crims i enveges situada al segle XI que narra la història d'una noia que arriba al monestir de Sant Joan de les Abadesses fugint d'un matrimoni imposat amb la voluntat de fer-se monja.
Un cop finalitzi l'acte de presentació Maria Carme Roca disposarà d'una estona per signar alguns llibres i  mentrestant  els assistents podran degustar un petit refrigeri.