TwitterFacebookYoutubeRSS

La Biblioteca Municipal Josep Picola és un espai cultural municipal obert a tothom. Ofereix serveis de lectura i consulta dels fons (llibres i publicacions), informació bibliogràfica i de referència i servei de préstec individual i col·lectiu (escoles, entitats...). També, es pot consultar en línia el Catàleg col·lectiu del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, amb els importants avantatges que això comporta pel que fa a la disponibilitat de recursos.

D'aquesta manera, aquest equipament dóna resposta a les necessitats d'informació, formació i lleure del municipi de Sant Joan de les Abadesses. A més, de ser un portal per a la ciutadania per accedir a les noves tecnologies de la informació i de la comunicació. La biblioteca ofereix un servei informàtic, dotat amb sis ordinadors amb connexió a Internet, una impressora i un escàner. La Biblioteca Josep Picola és de titularitat municipal i està integrada dins la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya.

BIBLIOTECA JOSEP PICOLADes del 2000, la Biblioteca porta el nom del poeta Josep Picola Soler (1913-2002), fill il·lustre de la Vila



Hi podreu trobar llibres i publicacions de diferents temàtiques. Entre d'altres:

·    Filosofia    ·    Religió i teologia
·    Ciències socials    ·    Filologia i lingüística
·    Ciències pures i ciències naturals    ·    Ciències aplicades
·    Belles arts, divertiments, jocs i esports    ·    Literatura
·    Història i geografia  

 

Activitats de dinamització cultural

Durant l'any la Biblioteca Municipal Josep Picola ofereix una programació de dinamització cultural que recull, principalment, activitats per a fomentar l'hàbit de lectura entre els més petits, despertar-los l'interès pels llibres i animar-los a visitar regularment la biblioteca.

També, s'organitzen titelles, espectacles de màgia i il·lusionisme, narracions de contes... Aquest conjunt d'activitats, amb un fort component educatiu, pretén fomentar la cultura i oferir una programació cultural variada per als més menuts que els permeti conèixer diferents disciplines i gaudir d'activitats de dinamització molt participatives i originals.


Localització

C/ Pere Rovira, 16 - 17860  Sant Joan de les Abadesses

Horari

 
DiaHores d'obertura
Dilluns De 10.30 a 14 h i de 15 a 19 h
Dimarts De 15 a 19 h
Dimecres De 15 a 19 h
Dijous De 10.30 a 14 h i de 15 a 19 h
Divendres De 15 a 19 h
Dissabte De 10 a 13 h
Diumenge Tancat

 

 


Contacte

Anna Belén Avilés – Telèfon : 972 723 019 - Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

BUF template in development mode. Please use Production for better load times.
Base Close