TwitterFacebookYoutubeRSS

El Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya ha atorgat l’autorització per ampliar la capacitat registral de la residència de la Fundació Emma fins a les 59 places, ampliant així l’actual servei en 8 places més que s’ubicaran a la segona planta de l’edifici de la Fundació i quedaran distribuïdes en quatre habitacions.

 

L’acord aconseguit entre el Departament de Benestar i Família del Govern de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i la Fundació Emma,preveu dur a terme una inversió de 142.218 euros. L’actuació més important, inclosa en aquesta fase, preveu la construcció d’una escala d’emergència.

 

L’autorització a utilitzar la segona planta de l’edifici de Fundació Emma, ha arribat gràcies a que, en els últims anys, s’ha treballat en la realització d’una sèrie de reformes encaminades a millorar les instal·lacions i sobretot, a complir amb les normatives actuals. Amb aquestes últimes obres, a l’edifici de la residència s’hi hauran invertit més de 700.000 euros en els darrers 6 anys que han permès, adequar la 2a planta de la residència, reformar 10 habitacions i construir una escala que connecta totes les plantes. Millores encaminades a aconseguir espais més segurs, agradables i còmodes, tant pels usuaris com pels treballadors.

 

Cal destacar que a més de les 59 places de residència, la Fundació Emma, també dóna servei a 16 places de residència de dia i a 6 places de menjador social.

fundacio-emma-hivern 

Descarrega la fotografia en alta resolució