TwitterFacebookYoutubeRSS

Àrea d'autocaravanes

ACTUALITZACIÓ: Des de principis de 2022, aquest espai s'està remodelant. És possible que el trobeu obert perquè, un cop feta la primera fase, s'hi deixen estacionar vehicles en èpoques en les quals hi ha molta afluència de vehicles, però les obres encara no estan acabades, i es possible que no hi trobeu tots els serveis disponibles.

GPS

Decimal 42.23528 / 2.28417
Sexagesimal N 42º 14' 7'' / E 2º 17' 3'

L'àrea d'autocaravanes està ubicada dins del nucli urbà de Sant Joan de les Abadesses, a les Cinc Fonts, una zona molt tranquil·la i en un entorn incomparable. S'hi accedeix creuant el Pont Vell, d'origen medieval, i que permet endinsar-nos a la Vila Vella tot descobrint els seus carrers i encaminant-nos a visitar el conjunt monàstic de Sant Joan de les Abadesses. L'àrea ens permet gaudir, també, de la natura, tot passejant o pedalant per la Ruta del Ferro i el Carbó, que ens descobreix un dels seus secrets més amagats: el Gorg de Malatosca. L'àrea es troba a escassos 300 metres de la Via Verda.

Es tracta d'una àrea adaptada per a autocaravanes, tot i que també s'utilitza com a aparcament gratuït i no es fan reserves de places. L'espai disposa de vint aparcaments per aquest ús, està permès pernoctar-hi i la tarifa és gratuïta.

Entre els serveis que ofereix, disposa d'un punt per buidar les aigües grises i negres i, també, d'una font d'aigua potable per al consum i per abastar-se.

Serveis:

- Zona urbana
- Obert 365 dies l'any
- Gratuïta
- Permesa la pernoctació
- Aigua potable
- Aigües grises
- Aigües negres
- Restaurants i compres (centre) molt a prop.

No disposa de WC públic, dutxes ni rentat.
(Trobareu un servei d'auto rentat a Autos Pellicer: ctra. Ripoll, km 9)

Per a més informació:

Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses - Tel. 972 720 100 - 972 720 599 

Adreça

  • Via: Passeig de l'Estació s/n
  • Codi Postal: 17860
  • Municipi: Sant Joan de les Abadesses
  • Província: Girona

Comparteix