TwitterFacebookYoutubeRSS

rellotgeaparcamentL'1 de desembre de 2010 va entrar en funcionament el sistema d'aparcament gratuït conegut com a zona verda que regula l'aparcament al centre comercial de la vila, concretament a la Plaça Major, al Carrer Comella, al Passeig Comte Guifré i a l'Avinguda Comte Guifré.

L'objectiu d'aquesta iniciativa, compartida entre la Unió de Botiguers i l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, és aconseguir una major rotació en l'aparcament de vehicles al centre del poble a fi de potenciar i dinamitzar el comerç de la nostra vila. Aquesta regulació suposa que a partir d'aquest moment, en els espais anteriorment esmentats, i que estan degudament senyalitzats, només es pot aparcar per un període màxim d'una hora.

L'hora d'estacionament s'ha d'indicar i deixar en un lloc visible dins el vehicle.

Podeu aconseguir el rellotge als establiments associats a la Unió de Botiguers i a l'Oficina de Turisme – Palau de l'Abadia.

*En el cas de no disposar del rellotge és suficient reflectir en un paper l'hora d'estacionament.

L'horari establert per aquest règim d'estacionament serà de dilluns a dissabte de 9.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores

Per a més informació:
Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon - 972 72 01 00

 

 planol-aparcamentzonaverda

 Per ampliar la imatge, cliqueu aquí