TwitterFacebookYoutubeRSS

Un any més, la Fundació La Farga va entregar beques a estudiants de Les Masies de Voltregà, Sant Joan de les Abadesses i a persones que treballen a l'empresa i als seus familiars. En l'acte, que es va fer el passat divendres 22 de juliol, es varen entregar un total de 21 beques, per un valor de 32.921 €. Entre aquestes, n'hi havia 9 a persones de Sant Joan de les Abadesses, que sumaven un total de 9.790 €.

Oriol Guixà, president de la Fundació, Oriol Guixà, President de la Fundació, va destacar la importância de continuar creant valor i riquesa en el territori. A l'acte també hi van assistir l'alcaldessa de Les Masies de Voltregà, Veronica Ruiz i l'alcalde de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué. Tots dos van coincidir en posar en valor el compromís de la fundació i de la companyia en formar talent en diferents àrees de coneixement, promoure la igualtat d'oportunitats i van també encoratjar als becats a què aquest coneixement i talent es pugui quedar en el territori.

És el 16è any que es convoquen, i el cinquè des que hi poden optar santjoanins i santjoanines. L’acord entre la fundació i la nostra vila es va signar l’any 2018 gràcies a la vinculació de les famílies Fisas i Guixà amb Sant Joan de les Abadesses. Aquestes beques permeten equilibrar les oportunitats dels joves de poble que s’han de desplaçar amb les dels que viuen en zones urbanes.

BEQUES LA FARGA

Fotografia de l'acte, amb algunes de les persones que han rebut una beca