TwitterFacebookYoutubeRSS

Aquest pròxim divendres 20 de gener, a les 19 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, tindrà lloc la presentació de la Comunitat Energia Santjoanina i dels seus projectes, que tindrà la participació del presentador i meteoròleg Francesc Mauri, que farà una xerrada.

Comunitat Energia Santjoanina es tracta d'una nova entitat de Sant Joan de les Abadesses que té per objectiu contribuir a la transició energètica i a combatre el canvi climàtic generant energia renovable i compartint-la amb les persones sòcies.

Aprofitant l’oportunitat que ofereix la figura de l’autoconsum compartit i les ajudes públiques que existeixen en aquest moment, l’entitat vol instal·lar plaques fotovoltaiques en cobertes municipals. La comunitat energètica també vol ser un espai obert a moltes altres iniciatives i sobretot a empoderar els i les habitants de Sant Joan respecte a un dret tan important com l’energia.

L’acte ha estat organitzat per la Comunitat Energia Santjoanina, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.

Trobareu més informació a la pàgina web i a les xarxes socials de l’entitat:

Web: http://energiasantjoanina.cat/
Twitter: ce_santjoanina
Instagram: energiasantjoanina