TwitterFacebookYoutubeRSS

L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses ha rebut una ajuda de 150.000 euros del Servei Català de Trànsit per dur a terme un seguit d’actuacions de millora urbana entorn de la plaça Clavé, i de millora de la senyalització, l’accessibilitat, la visibilitat i l’estacionament.

Les actuacions estan recollides en el Pla Local de Seguretat Viària elaborat pel mateix Servei Català de Trànsit a petició de l’Ajuntament i a la redacció del qual va accedir gràcies a la valoració de la feina prèvia feta amb el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible.

El Servei Català de Trànsit i l’Ajuntament varen signar un conveni per tal que l’ens local oferís assistència tècnica en matèria de seguretat viària al municipi i per planificar-ne les directrius per tal de coordinar una acció conjunta amb l’objectiu de reduir els accidents de trànsit contribuir a la creació d’una nova cultura de conducció, circulació i mobilitat.

El Pla de Seguretat Viària analitza els diferents carrers de la vila, la travessia urbana de l'N-260, així com aspectes vinculats a la mobilitat amb vehicle o, a peu, l’accessibilitat de les voreres, la senyalització o l’estacionament.

Amb aquests 150.000 € l’Ajuntament resoldrà aspectes d’accessibilitat a la pl. Clavé, així com la millora del paviment del c. Ramon d’Urg, entre altres actuacions.

202303 PLA DE SEGURETAT

Una imatge de la proposta d'ordenació de l'N-260 i entorn de la pl. Clavé

NOTÍCIA RELACIONADA: L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses rep una subvenció de 2 milions d’euros per a la millora urbana