TwitterFacebookYoutubeRSS

La Biblioteca Josep Picola recupera els seus Clubs de Lectura després de l'aturada estiuenca. El Club de Lectura Infantil començarà el dimecres 20 de setembre a les 17 h amb l'àlbum il·lustrat Sunakay, de Meritxell Martí i Xavier Salomó, autors de llibres tan populars com la sèrie Mixifú, Un sopar de por o Sota les onades. L'il·lustrador de l'obra, Xavier Salomó, serà present per comentar-la amb els participants.

Sunakay parla d'un món on el mar s’ha convertit en un immens abocador sense vida submarina. Dues germanes sobreviuen en una illa de plàstic, entre la deixalla, quan petit accident canviarà el rumb de les coses.

Pel que fa al Club de Lectura d'Adults, la primera sessió tindrà lloc el divendres 6 d'octubre a les 18 h, i se centrarà en la novel·la Junil a les terres dels bàrbars, de Joan-Lluís Lluís. Junil a les terres dels bàrbars és una novel·la que narra la història de Junil, una noia de l'antiga Roma que encola papirs a la llibreria del pare i aprèn a llegir a l’ombra del seu menyspreu. La mort del seu pare l'obliga a emprendre una aventura.

El Club de Lectura Infantil és possible gràcies al suport del Departament de Cultura i el Club de Lectura d'Adults, gràcies al Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona. La Biblioteca Josep Picola anima a tots els lectors a participar en els seus Clubs de Lectura, una bona oportunitat per compartir la passió pels llibres i descobrir noves històries.

 202309 Club lectura infantil setembre 2023 a mida gran  202309 Club adults octubre 2023