TwitterFacebookYoutubeRSS

La compositora i pianista M. Teresa Monclús presentarà aquest dissabte a les 18 h, al Teatre Centre, el seu nou disc de sardanes Bells somnis, que serà interpretat per la Cobla Ciutat de Girona. Es tracta del sisè disc de Monclús i, com és habitual, destinarà la recaptació de la venda dels discs i la venda de l'entrada a la investigació i millora de la qualitat de vida de les persones afectades per MPS - Malalties lisiosomals.

Nascuda a Barcelona el 10 d'octubre de 1934, Maria Teresa Monclús i Marquès destaca com una figura important dins del panorama musical català de la sardana. La seva trajectòria artística es divideix en dos pilars fonamentals: la seva faceta com a pianista i la seva tasca com a compositora de sardanes.

Els seus estudis musicals van tenir lloc al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, on va rebre formació de la mà de mestres reconeguts com Carles Pellicer, E. Zamacois i Joan Pich i Santasusana. Aquesta sòlida base li va permetre desenvolupar una notable tècnica pianística que la va portar a actuar com a solista en diversos escenaris de Catalunya.