TwitterFacebookYoutubeRSS
Els bolets que ens mengem

Els bolets que ens mengem

0.0/5 valoracions (0 vots)

Descripció:

Aquest és un llibre diferent. No és un llibre d'estanteria, ni de butxaca... És un llibre de cistell. Un llibre per portar-lo a sobre quan vagis a "caçar bolets", quan com un felí et moguis entre avets, prats o roures, acompanyat pels silencis dels boscos i sentint l'aire pur a les galtes i les mil aromes de la muntanya.

Francesc Anglada ha fet aquest tresor de la nostra micologia tal com és ell: discret, prudent i seriós però, per damunt de tot, amb saviesa. L'amic Francesc ha fet aquest llibre perquè t'enamoris de les seves pàgines amb el mateix amor que ell les ha creat, les ha fotografiat i ha escollit les millors receptes gastronòmiques, per fer que tu, que tens el llibre a les teves mans, puguis convertir cada sortida al camp amb una aventura apassionant. Les pàgines estan creades per fer d'aquesta obra un veritable tractat d'orientació i consulta, de manera que la identificació dels bolets no tingui dubtes, amb unes fotografies clares i fetes just al seu propi ambient i entorn. De cada espècie, no només se n'indica el nom científic sinó que també se'n facilita la denominació en diferents idiomes per fomentar, així, una mica de cultura micològica.

Però pot ser que un factor diferencial important siguin les receptes de cuina que acompanyen a cada espècie. Receptes plenes de tradició familiar, de la cuina de la mare, aquesta cuina que desafia el temps i les modes per refugiar-se als sabors d'allò que és entranyable, de les olors i sabors que ens emocionen cada cop que les sentim. He de confessar que jo no sóc un expert en anar a "caçar bolets", però em considero un veritable expert en menjar-los, en assaborir aquesta meravella que neix i creix amb poc temps, que s'amaga com un veritable mestre del camuflatge i que crea veritables passions entre aquells que fan de les seves sortides al camp una aventura de recerca i una amigable competència.

Autor:

Francesc Anglada

Editorial:

Neurosi

Lloc de venda:

En format digital i paper

 

Comparteix