TwitterFacebookYoutubeRSS
NeuLa Fundació Emma, situada al municipi de Sant Joan de les Abadesses, ens ofereix un entorn privilegiat. La vila està situada a la comarca del Ripollès, a uns 770 metres d'altitud. Ocupa el centre d'una vall prepirinenca, travessada pel riu Ter i encerclada per muntanyes altes. Lloc de natura exuberant, on els canvis climàtics es manifesten en la seva màxima esplendor. Els hiverns són freds, però no excessivament; per contra, els estius es manifesten amb una temperatura molt beneficiosa i no són gens calorosos.

Història, art i paisatge es donen la mà i es fonen a Sant Joan de les Abadesses. La història de la vila va íntimament lligada al monestir de Sant Joan, el qual fou fundat l'any 887 pel comte de Barcelona Guifré el Pelós, que va posar la seva filla Emma al capdavant de la comunitat benedictina.

Pel que fa a la seu de la Fundació, el seu enclavament és ideal per a un equipament assistencial. Es troba situat al bell mig de la vila, i això possibilita als seus residents fer passejos pel municipi o bé fora de la vila, en plena natura, és a dir, ofereix un ample espectre relacional. L'edifici que té la Fundació es troba immers en uns amplis jardins.A la web de Sant Joan de les Abadesses disposeu d'una àmplia informació de la vila www.santjoandelesabadesses.cat
mapa