TwitterFacebookYoutubeRSS

flaustaff webEl grup Flaustaff oferirà, aquest cap de setmana, un singular concert de flautes travesseres a Sant Joan de les Abadesses. Serà el proper dissabte 10 de novembre, a les set de la tarda, al claustre del Palau de l'Abadia.
Una molt bona ocasió per escoltar música de diferents estils i èpoques, tocada per músics amateurs, en un concert que no seria estrany a qualsevol país centreeuropeu però que és una raresa a les nostres contrades.

FLAUSTAFF

Enguany fa 13 anys que Flaustaff va començar a afinar les seves flautes amb l'objectiu de que tots els alumnes que ho desitgin, al finalitzar els estudis de grau mig de música, puguin continuar fruint de la pràctica instrumental en grup. Després dels primers concerts a Caldes de Montbui, van arribar actuacions a Vallgorguina, Sant Antoni de Vilamajor, Parets del Vallès, Sant Feliu de Codines... Destaca la participació del grup com a convidat al Festival Bus Stop de Moià on varen compartir escenari amb la Fura dels Baus i el saxofonista Llibert Fortuny. Flaustaff ha realitzat petites gires per la Vall d'Aran i Alemanya.

Durant aquesta primera dècada Flaustaff ha interpretat un repertori ben eclèctic, des de peces del món barroc, a autors contemporanis, jazz, o pàgines més que populars com extractes de Carmen de Bizet... El programa que presenten aquest cap de setmana a Sant Joan de les Abadesses està dins d'aquesta línea i es tracta, generalment, d'un passeig per la història de la música amb el cànon com a principal mètode compositiu.