TwitterFacebookYoutubeRSS

picolaEls alumnes de 5è i 6è de primària i 2 d'ESO de l'Institut Escola de Sant Joan de les Abadesses varen fer un recorregut pel poble visitant i recitant els edificis, places i espais que van inspirar el poeta santjoaní Josep Picola en motiu del centenari del seu naixement.

Ho varen fer el dilluns 22 d'abril sota el guiatge de l'ex-professor Joan Guillamet seguint l'itinerari següent: Palau de l'Abadia, Vila Vella, Pont Nou i Pont Vell i plaça Anselm Clavé. El divendres 31 de maig, prendran el relleu els alumnes de 2n d'ESO, guiats pel professor i rapsode Ramon Alabau, en una jornada que tindrà un format semblant. L'hora d'aquesta segona sortida es confirmarà els propers dies.

Amb aquestes sortides literàries, tant la regidoria d'Ensenyament i Cultura com el mateix Institut Escola pretenen treballar la riquesa de llenguatge i a expressar les seves idees, sentiments i emocions alhora que coneixen el poble i la història dels indrets de Sant Joan a través de la poesia de Josep Picola, fill il·lustre de la vila.