TwitterFacebookYoutubeRSS

Dues dècades després l'esplai de Sant Joan continua organitzant activitats adreçades als infants, amb la finalitat d'aconseguir fer riure, gaudir i formar els més petits i petites a través de jocs, festes, parcs infantils, excursions,.. És per això que els responsables de l'entitat volen celebrar l'efemèride amb tot el poble.

La data escollida és el dissabte 20 de juliol i hi haurà activitats durant tot el dia. Inflables a la piscina, cercavila, pallassos, un lip dub, un sopar i tres concerts a la pl. Major. A més, també es farà un acte oficial que reunirà els expresidents i la presidenta actual de l'esplai, i un acte simbòlic on cada persona assistent podrà deixar anar un globus amb el seu somni escrit.

El sopar es farà al passeig Comte Guifré i les entrades anticipades es poden comprar, per 10 €, a Ca la Nati, Bar l'Abadia i Ca la Montse, o bé, el mateix dia per 15 €.

Aquest any l'esplai va recuperar l'esplai de cap de setmana amb Torna l'Esplai, renovant i reforçant el seu objectiu prioritari de crear propostes d'oci i formació per als infants de Sant Joan. A més, també es va constituir una nova junta, presidida per Laia Capdevila i amb Anna Palmerola com a secretària, Lídia Pous com a tresorera i Laura Pérez com a vocal.

 

Dissabte 20 de juliol
Grup Esplai Somins: 20 anys somiant

17:00 h - Pallassos a càrrec de Somiatruites (Piscina Municipal)
18:00 h - Cercavila (Piscina Municipal)
19:00 h - Acte oficial (pl. Major)
19.45 h - Fes volar el teu somni (pl. Major)
20:30 h - Sopar (pg. Comte Guifré)  - venda de tiquets a Ca la Nati, Bar l'Abadia i Ca la Montse
23:30 h - Concert a càrrec dels grups The Ogenes, The Big Blue Theory i Trast (pl. Major)

Organitza: Grup Esplai Somnis - Facebook - Twitter
Col·labora: Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, Club Piscines i Esports Abadessenc, Unió Excursionista, Associació de Dones, Grallers de Campdevànol i Ogassa i La Veu

 

esplai20