TwitterFacebookYoutubeRSS

El pròxim dissabte 20 de juny, la Fundació MAP i l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses celebraran els 10 anys de la creació dels conjunts del MAP Abadessenc, amb la col·laboració del C.E Abadessenc i l’Associació de Veïns de la Vila Vella.

Els dos equips del MAP, Negre i Blanc, han realitzat una gran temporada, quedant campions de tornejos tan destacats com el MIC Integra 2015 a principis d’abril i el Campionat de Catalunya de futbol sala Special Olypmics-ACELL el 17 de maig passat a Tarragona. I aquest dissabte es podrien endur el campionat de la lliga provincial de les comarques gironines, coincidint amb la celebració de l’efemèride.

Els actes començaran amb l’última jornada de campionat provincial, que tindrà lloc de 9 a 14h, al Pavelló Municipal d’Esports de Sant Joan de les Abadesses. Tot seguit els actes es traslladaran a la plaça Major, on hi haurà un dinar popular (10 euros el tiquet) a les 14.30h, el lliurament de premis de la lliga a les 16.30h i un ball a partir de les 17h. De fet, la celebració coincidirà amb la festa de la Vila Vella i per això, qui vulgui continuar la gresca podrà enllaçar amb les activitats programades pels veïns, com la xocolatada, el sopar i més música en directe.

Per tal d’arrodonir la celebració, el MAP Abadessenc posarà a la venda unes samarretes de record dels 10 anys, que es poden adquirir per 10 euros a la Fundació MAP.

FONT: Fundació MAP


Entrevista a l'entrenador Jordi Sulanelles al programa Magazín de La Veu de Sant Joan: 

10anysMAPAbadesenc