TwitterFacebookYoutubeRSS

Aquest dilluns 2 de març de 2020 es va fer el segon ple del nou Consistori Juvenil de Sant Joan de les Abadesses, després del de constitució del passat gener. Els diferents regidors varen anar explicant les propostes que volien dur a terme en aquest mandat i que havien anat treballant a l’escola i en les sessions de treball prèvies.

Les iniciatives que volen emprendre afecten diferents àmbits. Es va aprovar enviar una carta a CAT Salut per demanar que es millorin els serveis sanitaris del consultori local santjoaní, crear un casal per a joves i fer activitats per recaptar diners per fer-lo possible, organitzar més activitats per a joves durant la Festa Major -com un partit de futbol amb una pilota gegant, un concurs de talents o una gimcana-, fer una campanya de sensibilització sobre la tinença d’animals i les obligacions que això comporta, recuperar l’acampada del Pla d’Estràngol, i implementar iniciatives per conscienciar en matèria de medi ambient.

A partir de l’aprovació d’aquestes propostes, en les pròximes sessions establiran un calendari per dur-les a terme i posaran fil a l’agulla per fer-les possible.

 

 

202003 CONSISTORI JUVENIL