TwitterFacebookYoutubeRSS

A causa de la situació actual provocada pel coronavirus, els organitzadors del Clownia Festival han decidit ajornar la celebració de l’edició d’enguany, previst pels dies 25, 26, 27 i 28 de juny de 2020. Les noves dates són 24, 25, 26 i 27 de juny de l’any 2021. Totes les persones que tinguessin entrades per la cita d’enguany les podran guardar per a l’any vinent, i totes aquelles persones que desitgin retornar-les i recuperar els diners, poden demanar la devolució a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Ara per ara, no hi haurà entrades noves disponibles, però estigueu atents els que no en tingueu: si hi ha devolucions, també és possible que tornin a obrir-ne la venda.

  

Us deixem amb el missatge que Txarango ha publicat a la seva pàgina web:

Estimades i estimats,

Desitgem que us trobeu en la millor de les condicions possibles. Vivim moments duríssims. Igual que ha passat amb la vida i el dia a dia pràcticament de tothom, la crisi de la Covid-19 ha fet saltar pels aires tots els nostres plans.

Fa més d'un any que estem posant tota l’energia de les nostres vides en el projecte d’una gira tan especial com complexa. El govern no ha donat cap mesura concreta pel món de la música en directe i no tenim cap horitzó de previsió on agafar-nos. La gira d’“El gran circ” hauria de començar les pròximes setmanes i, com és evident, ens veiem obligats a cancel·lar-la. Si més no, tal com estava prevista.

És un cop duríssim, però què us hem de dir, ho és tota la situació col·lectiva que estem vivint. La salut del públic i de totes les persones implicades en els nostres concerts són la nostra prioritat absoluta. Aprofitem aquestes paraules per enviar una gran abraçada confinada plena dels nostres millors desitjos.

Com ja sabeu, “El gran circ” és una gira molt complexa, amb moltes especificitats que la fan pràcticament impossible de traslladar en el temps.

Estem treballant de valent per donar una resposta a tota aquesta situació, intentant veure en què podem reconvertir la nostra gira. No és una tasca senzilla, ja que no sabem quan i com es podran dur a terme esdeveniments musicals en directe. Tenim al davant un futur molt incert però estem totalment compromesos en programar nous concerts per acollir totes les persones que tenen la seva entrada i, com és evident, retornar els diners a totes aquelles que així ho vulguin o no puguin venir a aquests nous concerts. Us demanem comprensió i paciència. Esperem poder donar-vos totes aquestes notícies els dies que venen!

Pel que fa específicament al Clownia Festival, on també hi tenim un concert, traslladem el festival en les mateixes condicions directament el 2021 i totes les entrades adquirides pel públic seran vàlides per la pròxima edició. Us animem a conservar-les i donar suport al festival! De totes maneres tothom que ho desitgi podrà tornar-la i recuperar el seu cost. Trobareu tota la informació a la web i xarxes del Clownia.

Aquesta opció, de conservar l’entrada o retornar-la, que ja està disponible en el cas del Clownia Festival, és la mateixa que posarem a disposició per la resta de concerts, estem treballant per poder-ho fer com més aviat millor. Gràcies per la comprensió i l’estima.

Per tancar aquest escrit amb una mica de llum, apunteu aquesta data: 19 de juny, 4t disc de Txarango.

Una abraçada des d’aquest país on sobren soldats i falten metges. Ara més que mai, amor infinit.