TwitterFacebookYoutubeRSS

A partir d’aquest dimecres 13 i fins al divendres 22 de maig ja es pot fer la preinscripció per al curs 2020-2021 a l’Institut Escola Mestre Andreu i a la Llar d’Infants El Molí Petit. En ambdós casos, i seguint les mesures de prevenció de contagi de la COVID-19, es demana a tothom que tingui ordinador i accés a internet, que ho faci de forma telemàtica. En el cas que no sigui possible, caldrà contactar amb cada centre per acordar una cita.

Preinscripció a l’Institut Escola Mestre Andreu

Només han de fer la preinscripció aquells alumnes que comencin P3 o que provinguin d’un altre centre i es vulguin escolaritzar a Sant Joan de les Abadesses. La resta de l’alumnat, fins i tot els que canvien de cicle (de 6è a 1r d’ESO) la inscripció és automàtica i tenen la plaça assegurada. La preinscripció s’ha de fer a la pàgina web http://queestudiar.gencat.cat/ca. Trobareu tota la informació del procés i la documentació que heu d’enviar, a banda d’omplir els formularis a la pàgina web de l’escola:

https://agora.xtec.cat/iesantjoan/general-ie/instruccions-per-la-preinscripcio-i-matricula-2020-2021/

Si no podeu fer la preinscripció telemàtica, es podrà fer de forma presencial a l’edifici de Primària el dia 19 de maig i CALDRÀ HAVER DEMANAT HORA I TENIR CITA PRÈVIA, mitjançant el telèfon: 972720222 (operatiu durant el període de preinscripció, de 10 a 13 hores).

 

Preinscripció a la Llar d’Infants Municipal El Molí Petit

La preinscripció a la llar d’infants només l’han de fer infants que vulguin inscriure’s i no ho estiguessin el curs actual. En aquest cas, el formulari està allotjat a la pàgina web de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses:

https://santjoandelesabadesses.cat/index.php/preinscripcions

Hi trobareu una llista de la documentació que heu de presentar, ja sigui de forma telemàtica -preferiblement- com presencial. En el cas que no hi hagi opció de fer-la en línia, caldrà demanar cita prèvia al correu llarinfants[@]santjonadelesabadesses.cat, i dur tots els documents impresos i la sol·licitud omplerta. La sol·licitud es pot trobar en l’enllaç anterior