TwitterFacebookYoutubeRSS

L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses ha editat un fulletó amb les activitats per a les festes de Nadal, que ha fet arribar a les llars santjoanines. El calendari recull les activitats que solen fer les entitats al voltant de les festes i també aquelles que organitza el mateix consistori. La programació està plena de propostes per a totes les edats i gustos.

S’hi poden trobar habituals del desembre santjoaní, com el concurs de nadales organitzat per la Unió Excursionista de Sant Joan, el tradicional Aplec de Santa Llúcia, o les tres quines que organitza el Club Esportiu Abadessenc, i també clàssics recuperats com la representació d’Els Pastorets, que anirà a càrrec de l’alumnat de l’IE Mestre Andreu.

També torna Jovenàlia, el parc infantil, que es farà durant el dimarts 28 i dimecres 29 de desembre, durant tot el dia, al Pavelló Municipal d’Esports, organitzat pel Club Piscines i Esports Abadessenc (CPE Abadessenc). Com no podria ser d’altra forma, ens visitarà el Patge de Ses Majestats el diumenge 2 de gener, que ens prepararà per a la Cavalcada de Reis. També per als infants, hi haurà una sessió de contes nadalencs i igualitaris organitzada per la Biblioteca Josep Picola.

La música, protagonista
Durant aquestes setmanes hi haurà moltes propostes musicals, de diferents estils. El diumenge 19 de desembre hi haurà un concert de Nadales Jazz amb el Swimming Boys Jazz Quartet i Sophie Allen. Per Cap d'Any, gaudirem de les sessions amb Dj. Guillem i Dj. LiMonetty (aquesta festa s'ha suspès per les noves mesures més restrictives de control de la pandèmia); i ja ben entrat l’any, dissabte 1 hi haurà un concert solidari amb el cor Cantus Firmus organitzat per Càritas, el diumenge 2, la banda del showman ripollès David Moreno, Versión Imposible, ens farà cantar i riure amb el seu humor i les seves imitacions de cantants de tots els temps (ajornat sense nova data). Per últim, el dia de Reis, xalarem del blues de The Rusties Blues Band. Per últim, el diumenge 9, l’Agrupació Sardanista us proposa una ballada de sardanes amb La Principal de la Bisbal.

activitats nadal desembre baixa

 

activitats nadal gener baixa