TwitterFacebookYoutubeRSS

La Fundació La Farga ha obert el termini per a la convocatòria de les Beques 2023, destinades a l'obtenció de títols d'estudis superiors. El termini d'inscripció finalitza el 6 de juliol de 2023. Aquestes beques estan orientades a graus, màsters oficials i propis, màsters professionalitzadors, màsters associats a programes de doctorat i cicles formatius de grau superior.

Els interessats de Sant Joan de les Abadesses poden consultar les bases i sol·licitar la beca a través del lloc web de la fundació (www.fundaciolafarga.org) o trucant al 972 720 100 i demanant per l'àrea de Joventut. També es pot enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per a més informació. Trobareu un resum de les bases en aquest document.

La documentació requerida ha de ser entregada presencialment a l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses abans del 6 de juliol.

Entre els requisits per sol·licitar la beca es troben haver superat el 80% dels crèdits/assignatures de l'últim curs o estudi fet, i el compromís d'aprovar com a mínim el 80% dels crèdits o assignatures si s'accedeix a la beca. La renda familiar no pot superar els 58.000 € bruts anuals i en rendes individuals no pot superar els 26.500 € bruts anuals.

És important destacar que els beneficiaris de la beca tenen l'obligació d'aportar un certificat de les notes en el termini de tres mesos a partir de la publicació oficial de les notes. En cas de no presentar aquest certificat en el temps indicat, la Fundació La Farga entendrà que el curs no s'ha superat i exigirà el retorn de la beca concedida.

La Fundació La Farga i l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses animen a tots els interessats i interessades de Sant Joan de les Abadesses a aprofitar aquesta oportunitat per continuar la seva formació acadèmica. No dubteu a contactar amb la fundació si teniu qualsevol pregunta sobre el procés de sol·licitud.