TwitterFacebookYoutubeRSS

Sant Joan de les Abadesses es vestirà de festa aquest diumenge 11 de juny per celebrar la tradicional Festa de Sant Antoni. Els actes es concentraran al voltant de l'ermita i, com és habitual, les sardanes, la missa i un dinar popular en seran els protagonistes.

A les 11 h, el dia començarà amb sardanes, un clàssic de la nostra cultura catalana que no pot faltar en una festa com aquesta. A les 12 h, la benedicció del terme precedirà la Missa Cantada, que serà seguida pel cant dels goigs. Després de la missa, a les 14 h, tindrà lloc el dinar popular. El preu del tiquet serà de 22 € per persona. Els nens de 0 a 6 anys podran gaudir del dinar de forma gratuïta, mentre que els nens de 7 a 12 anys tindran un preu reduït de 10 €. Els tiquets per al dinar popular es poden adquirir de manera anticipada a l'Oficina de Turisme fins al divendres 9 de juny.

La tarda estarà plena de més sardanes, acompanyades per un berenar per a tothom. La música estarà a càrrec de la Cobla Foment del Montgrí.

La festivitat de Sant Antoni continuarà el dimarts 13 de juny. A les 11 h, una Missa Cantada i el cant dels Goigs obriran el dia. A la sortida de missa, es realitzarà el sorteig de la rifa del xai i tots els assistents rebran coca, aromes de Montserrat, ratafia i aigua com a obsequi.

Convidem a tothom a unir-se en aquesta celebració plena de tradició a Sant Joan de les Abadesses.