TwitterFacebookYoutubeRSS

Des de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, presentem el resultat de les aportacions realitzades en el marc del procés participatiu sobre la mobilitat a la nostra localitat. En el transcurs de tres tallers, enfocats respectivament a la mobilitat a peu, en vehicles lleugers i en vehicles motoritzats, les persones assistents van tenir l'oportunitat d'emetre, discutir i prioritzar les seves propostes en un ambient de grup. El resultat és un recull de comentaris i anotacions sobre mapes, que s'han integrat en l'Informe que ara es publica.

L'informe inclou en primer terme els resultats de les enquestes realitzades en paral·lel al procés. Seguidament, presenta els resultats del procés participatiu i finalitza amb una síntesi de les idees principals que es van expressar durant les sessions de discussió.

Aquestes sessions també van ser útils per a compartir el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, redactat el 2021, i per informar sobre les accions ja realitzades en els darrers dos anys, així com les previstes per als propers mesos. Les aportacions realitzades durant el procés estan sent considerades per l'equip tècnic per a la redacció dels projectes futurs.

En definitiva, el procés de participació pública ha estat una oportunitat per recollir les opinions i preocupacions de la ciutadania, i per incloure-les en la planificació futura.

Des de l'Ajuntament, agraïm a totes les persones que han participat en aquest procés. Moltes gràcies.

CLIQUEU AQUÍ PER ACCEDIR A L'INFORME

Aquest procés participatiu ha rebut el suport econòmic de la Diputació de Girona.

LOGOS CARTELL PROCÉS PARTICIPACIÓ INSTAGRAM