TwitterFacebookYoutubeRSS

La Unió Excursionista de Sant Joan celebrarà la segona edició del Vol d’Àguiles, la cursa més extrema, el pròxim 1 de juliol. Després d’una estrena impressionant l’any passat, aquest any l'esdeveniment promet ser encara més emocionant.

Conservant l’essència de l’edició inaugural, la competició d’aquest any presentarà alguns canvis en el recorregut i els obstacles. Els organitzadors han treballat intensament per assegurar-se que la cursa serà tant entretinguda com possible per a tots els participants, col·laboradors, voluntaris i espectadors.

La cursa combinada d'aigua, fang, força, habilitat, resistència i memòria promet ser un repte per als participants, proporcionant un còctel d’activitats que segur posaran a prova les seves habilitats. La competició es divideix en dues categories: les Àguiles Reials, per als més competitius, i les Àguiles Comunes, per als que busquen gaudir de l'experiència amb una mica menys d'exigència. Igual que l'any passat, també hi haurà un premi per a la millor disfressa.

Aquest any, el Vol d’Àguiles canviarà la seva ubicació al Passeig Comte Guifré, que serà l’epicentre de la jornada, amb les sortides i les arribades de les curses. I per a finalitzar l'esdeveniment, els participants podran gaudir d'un avituallament sòlid final, una recompensa perfecta després dels esforços del dia, on es podran reposar, compartir les experiències i gaudir de la companyia dels altres.

Més informació a la pàgina web de l'entitat.