TwitterFacebookYoutubeRSS

Aquest dissabte 16 de desembre, a les 18 h, s'inaugurarà l'exposició de l'artista Jaume Geli "D'un cau a un palau. Relat d'un treball itinerant" a l'Espai Art l'Abadia de Sant Joan de les Abadesses. L'artista Jaume Geli explora la relació entre el paisatge i l'art en aquesta instal·lació, que es basa en l'experiència de Geli caminant des del seu taller fins al lloc de l'exposició, capturant aquest viatge tant físic com artístic.

Utilitzant diferents mitjans com a peces escrites, pintures i un audiovisual del seu recorregut, Geli converteix la natura en art, reflectint la seva percepció personal i la transformació del seu entorn en obres artístiques.

L'exposició inclou també peces elaborades en fusta, com un mapa del seu camí i una obra creada a partir d'una branca trobada en ruta. Aquesta exposició és una demostració de com els sentits i l'entorn poden inspirar i formar l'art, estant oberta al públic fins al 3 de març del 2024.

Jaume Geli Julbe, nascut el 22 de febrer de 1967 a Banyoles (Pla de l’Estany), és un artista català distingit per la seva notable trajectòria en el món de l'art contemporani. Després de graduar-se en pintura a la Facultat de Belles Arts de Sant Jordi de la Universitat de Barcelona l'any 1990, Geli ha desenvolupat un recorregut artístic notable, destacant-se per la seva versatilitat i la profunditat conceptual del seu treball. La seva obra reflecteix la importància del treball in situ i la interacció amb l'entorn. La seva aproximació triple a la realitat - com a estímul, font de materials i espai de treball - es manifesta clarament en diverses de les seves obres.

Geli ha demostrat una habilitat per fusionar diferents mitjans i tècniques, des de la pintura fins a instal·lacions i projectes interactius, deixant una empremta única en l'escena artística catalana. El seu treball no només reflecteix la seva destresa tècnica, sinó també una profunda reflexió sobre qüestions socials, culturals i personals.

Cartell de l'exposició