TwitterFacebookYoutubeRSS

L'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses informa d'una actualització important en el servei de Televisió Digital Terrestre (TDT). A partir del 14 de febrer de 2024, tots els canals de TDT començaran a emetre només en alta definició (HD). Aquest canvi millorarà la qualitat de la imatge i del so en la seva televisió, però cal que el vostre receptor o televisor estigui preparat.

Què cal saber?

Compatibilitat dels receptors: Si el seu televisor o receptor TDT és relativament nou, probablement ja està preparat per rebre senyals HD. No obstant això, si tenen un receptor antic que només rep senyals en definició estàndard (SD), aquest deixarà de funcionar per rebre canals TDT.

Comprovar els receptors: És important comprovar si el seu receptor pot rebre senyals HD. Això es pot fer consultant el manual del dispositiu o contactant amb el fabricant.

Actualització o substitució de receptors: Si el seu receptor no és compatible amb HD, pot ser necessari actualitzar-lo o substituir-lo per un de nou. Això assegurarà que puguin seguir gaudint dels canals de TDT sense interrupcions.

Assistència i suport: En cas de dubtes o problemes per actualitzar el seu receptor, poden contactar amb l'Oficina d'Atenció a la Televisió Digital per obtenir ajuda. Podeu trucar al 901 201 004 o visitar la pàgina web https://televisiondigital.mineco.gob.es/ayuda-ciudadano/Paginas/formularios-atencion.aspx.

Consultar amb professionals: També pot ser útil consultar amb un instal·lador de telecomunicacions professional. Podeu trobar-ne un a la llista d'instal·ladors registrats a Catalunya https://presidencia.gencat.cat/ca/ambits_d_actuacio/transformacio-digital/ambitsdactuacio/territori-digital/infraestructures-comunes-de-telecomunicacions-en-edificisict/cercador-dempreses-installadores/.

Aquesta actualització representa un avanç significatiu en la qualitat del servei de TDT, oferint una millor experiència visual i auditiva. L'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses recomana a tots els ciutadans a preparar-se per aquest canvi, assegurant-se que els seus equips de televisió estan preparats per a la nova era de la televisió digital.