TwitterFacebookYoutubeRSS

El Consorci de Benestar Social del Ripollès, l'associació No Amb La Guerra i els ajuntaments de Sant Joan de les Abadesses, Camprodon, Ribes de Freser i Campdevànol organitzen diverses sessions immersives del Silent Lab "Història d'un viatge", una activitat immersiva i reflexiva que narra la història real d'una persona que se sent forçada a marxar del seu país fins que aconsegueix arribar a Catalunya.

La sessió a Sant Joan de les Abadesses es farà aquest dissabte 16 de desembre, a les 17 h, al Centre Cívic - Edifici El Palmàs. La participació en el Silent Lab és d'uns 45 minuts, i està previst fer una introducció i un debat posterior. Les places són limitades, n'hi ha 28 per sessió.

Per inscriure's, cal enviar omplir aquest formulari.

El Silent Lab és una activitat que permet viure una experiència immersiva i reflexiva sobre els efectes de la guerra. A través d'uns auriculars, les persones participants segueixen una història on acaben convertint-se en protagonistes i a la vegada en espectadors d'allò que està produint-se. Una activitat que es va construint en si mateixa on apareixeran emocions i sensacions.

Aquesta iniciativa s'emmarca en el compromís dels ajuntaments de la comarca del Ripollès amb la pau i la solidaritat amb les persones que han hagut de fugir de la guerra.

cartell