TwitterFacebookYoutubeRSS

Els mesos de febrer, març i abril es farà una formació gratuïta per a persones treballadores del sector de les cures i la neteja de la llar, al Centre Cívic. La formació està estructurada per cobrir aspectes crítics i multifacètics del treball dins aquest camp, incloent-hi el marc legal de les cures i de la llar, el benestar emocional, l'autocura, la prevenció de riscos laborals, cures bàsiques, primers auxilis, acompanyament en el procés de morir, estimulació cognitiva i mobilitzacions.

Aquesta formació gratuïta, que requereix inscripció prèvia, tindrà lloc al Centre Cívic el Palmàs. Les sessions es realitzaran els dissabtes 3, 10, 17 i 24 de febrer; 9, 16 i 23 de març; i 3 i 6 d'abril.

L'organització d'aquest programa formatiu és possible gràcies a la col·laboració de la Fundació Sergi, la Cooperativa Avancem Santa Clara, l'Associació Asocolgi, la Cooperativa Hèstia i l'Associació Som Provisionals. Aquest projecte compta amb el suport financer del SEPE i la Generalitat de Catalunya, així com amb la col·laboració del Departament d'Empresa i Treball, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.

Per a més informació i inscripcions, contacteu amb el Centre Cívic el Palmàs.

202401 cures