TwitterFacebookYoutubeRSS

La consellera de Territori de la Generalitat de Catalunya, l’Honorable Sra. Ester Capella i Farré, va fer una visita oficial a Sant Joan de les Abadesses divendres a la tarda i es va reunir amb l’alcalde Ramon Roqué. També hi van participar el Sr. Marc Sanglas, secretari de Mobilitat i Infraestructures; la directora general de Polítiques de Muntanya i de Litoral, Sra. Roser Bombardó Bagaria, i el regidor i director dels Serveis Territorials de Territori a Girona, Sergi Albrich; la regidora i directora general d'Agricultura i Ramaderia a Girona, Elisenda Guillaumes; i altres regidors i regidores del consistori.

 Durant la reunió, l’alcalde va tenir l’oportunitat de presentar detalladament alguns dels projectes estratègics en els quals l’Ajuntament està treballant, com el desenvolupament industrial de la colònia Llaudet i del museu del tèxtil que serà una realitat aquest 2024.

Posteriorment, es va abordar la qüestió de l'habitatge, centrant-se especialment en dos projectes clau: la conversió de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil en habitatges i la rehabilitació de l'espai residencial a la colònia Llaudet. Aquests projectes es desenvolupen sota el lideratge de l'Ajuntament, amb la col·laboració del Departament de Territori, l'INCASÒL i la Direcció General de Polítiques de Muntanya.

Finalment, també es van repassar els projectes de les Vies Verdes de Sant Joan de les Abadesses cap a Camprodon, que depenen del Departament de Territori.

L'alcalde Roqué va expressar el seu agraïment a la Sra. Capella per la seva predisposició a col·laborar amb l'administració local, destacant el seu interès i ferm compromís amb el progrés dels projectes municipals. A més, la va convidar cordialment a retornar en una futura ocasió per aprofundir en el coneixement d'aquestes iniciatives.

 202401 ester capella