TwitterFacebookYoutubeRSS

Sant Joan de les Abadesses viurà el seu carnestoltes el cap de setmana del 10 i 11 de febrer, tot i que una de les novetats d’enguany serà una Rua pagesa organitzada pel Jovent Actiu Santjoaní (JAS), que es farà el divendres 9 de febrer. L'entitat t'anima a treure de l'armari la camisa de quadres i uns pantalons de vellut de l'avi per anar de festa. Per a més detalls sobre aquesta activitat, podeu consultar el perfil d'Instagram d'aquesta entitat.

El dissabte, a partir de les 10 h, es començarà el 'Carnestoltes de Dia'. La Unió de Botiguers - Sant Joan Comerç anima adults i menors a disfressar-se i optar al sorteig de vals de 100 € i 50 € respectivament, que podran ser utilitzats en els establiments adherits a l'entitat.

A les 18.30 h, el Pavelló Municipal d'Esports serà l'epicentre on es concentraran tots els participants, per donar pas a l'inici de la rua, que promet ser un espectacle de creativitat i originalitat, amb 1.700 € en premis per les diferents categories.

A la nit, la festa continuarà amb el ball a càrrec de l'orquestra VIZURI i, tot seguit, la música seguirà amb DJ KZU. A dos quarts de dues de la matinada hi haurà l’altra novetat, la Rua Nocturna, que començarà des del Passeig Comte Guifré, i acabarà al Pavelló Municipal d'Esports. El preu de l’entrada és de 5 euros per a les persones disfressades i 10 euros per a la resta.

A la mitja part del ball hi haurà l’entrega de premis del concurs. Hi haurà un premi de 50 € per disfresses individuals; 100 € per a la millor parella; 500, 300 i 150 € per a les millors carrosses; i 300, 200 i 150 € a les millors comparses. Per participar en el concurs, cal inscriure’s a l’Oficina de Turisme fins al dijous 16, a les 19 h.

El diumenge, els més petits tindran la seva celebració amb el 'Carnestoltes Infantil' a les 17 h al Pavelló Municipal d'Esports, amb l'actuació estel·lar de Jaume Barri. Acabarà la festa una Discobaby.

El carnestoltes és una festa organitzada per la Comissió de Festes, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, l’AFA de l’IE Mestre Andreu, La Veu, el JAS i la Unió de Botiguers - Sant Joan Comerç.

202402 carnaval