TwitterFacebookYoutubeRSS

El Consistori Juvenil de Sant Joan de les Abadesses va fer la seva tercera Junta de Govern el dimarts 6 de febrer. La sessió va servir per treballar en la priorització de propostes per a la millora del poble. Durant la reunió, els membres han debatut sobre diverses iniciatives, incloent-hi la instal·lació d'una tirolina a Can Cubí, la creació d'un pump track (un circuit amb salts i peralts per a bicicletes), l'arreglament de parcs i l'obertura d'espais juvenils.

També varen fer una llista de propostes sense cost, com deixar el pati de l’escola obert per jugar-hi fora de l’horari escolar, i d’altres que han traslladat a l’Ajuntament, com la instal·lació d’un ascensor al Pla del Roser, ampliar el període d’obertura de la piscina o fomentar l’intercanvi de llums de Nadal amb altres pobles de la comarca.

Continuant la tasca iniciada per l’anterior consistori, que va organitzar unes xerrades sobre salut mental a l’Institut-Escola Mestre Andreu, i aprofitant que hi havia un petit romanent, en les sessions anteriors, l’actual consistori va decidir elaborar uns cartells sobre aquesta temàtica, i també va adquirir una trentena de llibres i contes per treballar aquests aspectes, que van portar dimarts a la Biblioteca Josep Picola, demostrant el compromís del consistori juvenil amb el benestar i la cultura. Als llibres, s’indicarà que han estat adquirits pel Consistori Juvenil.

Els pòsters parlen sobre l’ansietat, la depressió, les habilitats socials i els trastorns de conducta alimentària, i es penjaran als edificis de Secundària i Infantil i Primària.

El Consistori Juvenil és una iniciativa de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i l'IE Mestre Andreu, i que des d'aquest any està dinamitzat i conduït pel servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès.

202402 nens