TwitterFacebookYoutubeRSS

Ja s’ha posat a la venda la SJA, la revista de la gent de Sant Joan de les Abadesses, que té com a article central un reportatge del periodista Xevi Soler que recorda quan la Volta a Catalunya va tenir la nostra vila com a final d’una etapa i sortida de la següent, l’any 1973. Poc més de 50 anys més tard, Sant Joan de les Abadesses tornarà a ser-ne protagonista, amb la sortida de la 4a etapa, aquest mes de març.

A més, en aquesta edició, la revista estrenarà un nou disseny que busca millorar-ne la llegibilitat amb una nova composició, tipografies i colors. El nou disseny, el segon en la seva trajectòria, ha estat possible gràcies a la col·laboració de la dissenyadora santjoanina Meritxell Jordà, que actualment treballa a l’estudi de disseny Zoo de Vic.

A banda de l’article central, en aquest número també hi ha un article sobre el nou orgue del monestir de Marcel Miquel, un altre sobre la societat de caça centenària “El Pirineu” de Miquel Bosch, un sobre el pintor Gerard Sala de Salvador Vergés o un altre sobre els quaranta anys de La Veu, de Jordi Remolins, entre d’altres. També hi ha les seccions habituals Abans/després, nous comerços, nòtules, el viatge o les ressenyes de discos i llibres.

La revista SJA, en línia

La SJA va néixer a principis de 2011 com un nou mitjà de comunicació santjoaní que se centra no tant en l'actualitat com en els reportatges més profunds, amb la voluntat que els mateixos santjoanins i santjoanines en siguin els protagonistes. La revista és confeccionada per un consell de redacció de voluntaris, que treballen en coordinació amb la regidoria de Cultura de l’Ajuntament. Es pot adquirir, per 2 euros, a l’Oficina de Turisme, a la Biblioteca Josep Picola i a la Impremta Garriga.

Podeu consultar les revistes anteriors al repositori documental REGIRA del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, i a la pàgina web de l’Ajuntament, amb la ruta LA VILA>Revista SJA de la pàgina principal, o clicant al següent enllaç.

https://santjoandelesabadesses.cat/index.php/publicacions/revistes-sja

PROMO SJA 2