TwitterFacebookYoutubeRSS

La Comissió de Gèneres i Diversitats de l’Institut Escola Mestre Andreu, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes i del Ministerio de Igualdad, ha organitzat un taller enfocat en la coeducació i adreçat al món adult, que tindrà lloc el 19 de febrer de 2024, a les 17 h, a l’edifici El Palmàs.

Aquest taller, impartit per Vira Cooperativa, s'inscriu dins d'un projecte més ampli de formació continuada que abasta diferents àmbits de l'entorn educatiu. L'objectiu és dotar de recursos i estratègies al professorat, al personal dels serveis de menjador, a les famílies i, per extensió, a l'alumnat, per promoure una educació lliure d'estereotips de gènere i igualitària. Es busca, així, fomentar valors com la igualtat, el respecte mutu, i la col·laboració des d'una perspectiva integral i inclusiva.

Per a facilitar la participació de les famílies, s'ha previst un servei de cura grupal per a infants d'edats compreses entre els 3 i els 12 anys, a càrrec d'Ubuntu, que permetrà als assistents concentrar-se en la formació mentre els seus fills o filles són atesos.

Per a inscriure's al servei de cura, es requereix que s'enviï un correu electrònic amb el nom de l'infant a centre Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., abans del divendres 16 de febrer. Tot i que és un servei gratuït, cal inscriure’s per poder organitzar adequadament l’espai, el personal que els acompanyarà i les activitats per als infants.

202402 educacio tasca compartida