TwitterFacebookYoutubeRSS

El pròxim dimecres 20 de març, amb motiu de la sortida de la 3a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya des de la nostra vila, hi haurà restriccions en la mobilitat i l'ús de determinats espais públics, durant aquell matí. Des de les 7 del matí i fins a les 13 h d’aquell mateix dia, la circulació de vehicles i l’aparcament estarà prohibit als voltants de la plaça Barcelona, i a tots els carrers des del c. Mare de Déu del Prat fins a l’avinguda Bernat Guillem de Samassó (Institut-Escola), ambdós inclosos.

202403 VOLTA EXPLICACIÓ

Entenent les molèsties que això pot ocasionar, hem pres mesures per minimitzar l'impacte de la restricció. Per aquest motiu, s'habilitarà un aparcament al costat de l'Institut Mestre Andreu, que estarà habilitat un dia abans i durant el mateix dimecres 20 de març. L'aparcament tindrà una mínima il·luminació i vigilància, i s’hi podrà accedir des de la rotonda de l’entrada nord i a través de l’av. de la Coromina del Bac que funcionarà com a via de doble sentit. Aquesta disposició està pensada per facilitar l'aparcament als residents que requereixin utilitzar el seu vehicle durant aquest període curt de temps o que no disposin de plaça d'aparcament pròpia.

Pel que fa a l'N-260, la carretera tindrà afectació entre el tram de Sant Joan de les Abadesses i Planoles entre les 11.25 i les 13.02 h. Amb tot, la sortida serà a les 11.50 h des de Sant Joan de les Abadesses, i és on abans es restituirà la normalitat.


Us animem a viure un esdeveniment d'envergadura internacional que posarà el nostre poble en l'ull de mira del món de l'esport i ens brindarà l'oportunitat de ser amfitrions d'una festa esportiva de primer nivell, amb la presència assegurada dels 18 millors equips ciclistes del món, amb una difusió que arriba fins a 190 països, gràcies a 33 mitjans de comunicació internacionals. No només és una magnífica oportunitat per a promocionar la nostra vila i els seus encants, sinó que també és un moment per mostrar de nou la capacitat de Sant Joan de les Abadesses per a acollir esdeveniments importants. Agraïm per endavant la vostra comprensió i col·laboració.