TwitterFacebookYoutubeRSS
Arribada de la primera etapa de la Volta a Catalunya 2024

Aquest dimecres 20 de març, la Volta Ciclista a Catalunya prendrà la sortida des de Sant Joan de les Abadesses que tindrà lloc a les 11.50 h. S’espera que els ciclistes arribin a Port Ainé cap a les 16.40 h. Com tota gran prova esportiva, en la sortida hi haurà el que s’anomena “Village”, un dels punts amb més activitats i animacions de la cursa.

Aquest espai és obert al públic i gratuït, i és una oportunitat única per al públic per a gaudir de l’experiència de la Volta en un ambient festiu, i per veure de ben a prop els seus ídols. A Sant Joan de les Abadesses, la infraestructura de sortida estarà instal·lada a la plaça Barcelona i comptarà amb un pòdium de presentació dels equips, que és on tots els ciclistes passen a firmar abans de la sortida, una zona de convidats, la línia de sortida i els serveis.

Els autobusos i els equips dels ciclistes estaran aparcats al costat de la zona de sortida i el públic, i s’hi pot passejar al voltant. Després d’haver signat el pòdium, els ciclistes s’apropen a la línia de sortida i els líders de cada classificació es posen davant i es fan una fotografia per immortalitzar el moment, i es procedeix a tallar la cinta simbòlica abans de la sortida.

Els millors ciclistes d’elit a la Volta i a Sant Joan de les Abadesses

Sense cap dubte, la notícia d’aquesta edició és la primera participació de l’eslovè Tadej Pocacar (UEA Team Emirates) en una Volta a Catalunya, que compartirà protagonisme amb, entre d’altres, Bernal, Thomas, Landa, Quintana, Mas o els catalans Marc Soler, Joel Nicolau, Pau Miquel o Àlex Jaime.

Amb una difusió que arriba fins a 190 països, gràcies a 33 mitjans de comunicació internacionals, la Volta a Catalunya no només és una magnífica oportunitat per a promocionar la nostra vila i els seus encants, sinó que també és un moment per mostrar de nou la capacitat de Sant Joan de les Abadesses per a acollir esdeveniments importants.