fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

Cloenda de 'Guanyem un estiu lector' amb titelles

El pròxim dissabte dia 1 d'octubre es farà la cloenda de la campanya "Guanyem un estiu lector". Consistirà en un espectacle de titelles a càrrec de Ruth Garcia basat en el conte Cua de sirena de l'Alba Barbé i Sara Carro. L'actuació es farà al passeig comte Guifré a les 11.30 h. Un cop finalitzat l'espectacle, es farà entrega del carnet de superlectors als nens i nenes que hagin tornat el Carnet Lector complet. Tots aquells nens que no l'hagin portat encara a al biblioteca tenen temps fins al dia 29 de setembre.

Continuar llegint

La Biblioteca Josep Picola inicia un servei de préstec de jocs de taula

La Biblioteca Josep Picola està d'estrena. Des de principis de setembre, poden endur-se a casa en préstec un dels jocs de taula que la biblioteca ha adquirit recentment.

Continuar llegint

Els infants aprendran a fer avions de paper en l’últim dimecres de la biblioteca Josep Picola al passeig

Dimecres va tenir lloc la penúltima sessió de la Biblioteca al carrer d'aquest estiu. Nens i nenes van aprendre a fer una targeta pop-up i van poder gaudir d'una visita sorpresa, el petit titella Iune, que els va visitar acompanyada de la titellaire santjoanina Valentina Raposo, qui va animar el taller de forma altruista. El dimecres dia 27 de juliol, la Biblioteca s'acomiadarà del passeig comte Guifré amb un taller d'avions de paper seguit d'un concurs de vol amb premi per als millors (18h).

Continuar llegint

Ja podeu demanar en préstec els llibres per als clubs de lectura d’adults i infantil, que tornen al setembre

Els usuaris i usuàries de la Biblioteca Josep Picola ja poden demanar en préstec un exemplar d'Una família de l'escriptor català Toni Sala, que es treballarà en el club de lectura. La sessió tindrà lloc divendres 23 de setembre a les 18 h al Palau de l'Abadia i comptarà amb la presència de l'autor.

Continuar llegint