fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

NOVETATS DESTACADES

 

Consulta les novetats d'aquest mes

Consulta l'històric de les novetats mes a mes...

La Biblioteca Josep Picola surt al passeig al juliol

Els dimecres 6, 13, 20 i 27 de juliol, a partir de les sis de la tarda, trobareu una parada de la Biblioteca Josep Picola al passeig comte Guifré. S’hi oferiran diaris i revistes i també es farà una activitat manual, cada setmana, adreçada a les famílies. D’altra banda, la piscina municipal tornarà a comptar amb una selecció de llibres i contes per a la consulta per als seus usuaris i usuàries.

Continuar llegint

3a edició de 'Guanyem un estiu lector' i recomanacions per a l'estiu

S'acosta l'estiu, un període llarg de vacances, que suposa per a molts infants una aturada en el procés lector fins a la tornada a l'escola. Des de la biblioteca, en col·laboració amb la Fundació Bofill i el projecte LECXIT, llancem la tercera edició de la campanya "Guanyem un estiu lector". Tal i com ja vam fer els estius de 2021 i de 2022, us farem entrega d'un kit lector amb propostes i recursos per a les famílies per promoure l'hàbit i el gust per la lectura dels nens i nenes, entre elles, el Carnet Lector que hauran d'omplir els vostres fills/filles. Podeu començar a recollir els kits a partir de dimecres, en l'horari habitual de la biblioteca.

Continuar llegint

Taller de reciclatge de samarretes / El club de lectura infantil torna al setembre

Divendres passat vam poder gaudir de la darrera sessió del Club de Lectura Infantil del curs 2021-2022, però les activitats de la biblioteca no s'aturen! Aquest dijous vinent, dia 9 de juny i en el marc de la commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient, des de la biblioteca estem preparant un taller familiar de reciclatge de samarretes en bosses en col·laboració amb la Fundació MAP. 

Continuar llegint

Guanyadors i guanyadores del concurs de literatura infantil i juvenil CLER

El passat dissabte 23 d'abril, diada de Sant Jordi, es varen donar els premis del concurs de literatura infantil i juvenil, de 3 a 16 anys, amb la por com a tema central aquest any. La iniciativa s’emmarca en el grup CLER del Servei de biblioteques de la Diputació de Girona, que està format per professionals de les biblioteques públiques de les comarques gironines i treballa des de l’any 2004 per tal de difondre la literatura infantil i juvenil.

Continuar llegint