TwitterFacebookYoutubeRSS
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Empreses que comencen amb L

L'Estudi de l'Arminda

L'Estudi de l'Arminda

"L'Estudi de l'Arminda" és un estudi especialitzat en Direcció d'art, creativitat i diseny gràfic.

La Batllia

La Batllia

Masia típica catalana, disposa de dos allotjaments rurals independents (masoveries) per 4-6 persones, que són "La Batllia I" i "La Batllia II", restaurades de l'antiga casa dels masovers, i "La Cabanya", masoveria, per 6-8 persones, restaurada de l'antiga pallissa.

Registre núm: PG-000259 / PG-000260 / PG-000644

La Caseta

La Caseta

Disposa de dos allotjaments rurals independents amb una capacitat per 6-7 persones cadascun amb: menjador, sala d'estar amb llar de foc, TV, bany complet, cuina totalment equipada (forn, nevera, rentadora, rentaplats, microones i tots els estris per cuinar) i porxo independent amb barbacoa.

Registre núm: PG-000466 / PG-000467

Lersa

Lersa

La Eléctrica de Ripoll SA és l'empresa que, a partir de dos aprofitaments hidràulics al riu Freser, genera electricitat gràcies a les centrals ubicades als termes municipals de Ribes de Freser i Campelles. Aquestes centrals produeixen aproximadament el 25% de l'energia elèctrica que LERSA distribueix al Ripollès.

Llar d'infants el Molí Petit

Llar d'infants el Molí Petit

La Llar d'Infants Municipal El Molí Petit és gestionada per l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses. És un centre destinat a l'educació dels infants de 4 mesos a 3 anys.

Loteria Palau

Loteria Palau

Administració de loteria nº 1