TwitterFacebookYoutubeRSS
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Serveis públics municipals

Serveis públics municipals
Biblioteca Municipal Josep Picola

Biblioteca Municipal Josep Picola

La Biblioteca Municipal Josep Picola és un espai cultural municipal obert a tothom. Ofereix serveis de lectura i consulta dels fons (llibres i publicacions), informació bibliogràfica i de referència i servei de préstec individual i col·lectiu (escoles, entitats...).

Centre Cívic

Centre Cívic

HORARIS

De dilluns a divendres de 16 a 19 h

 

El Centre Cívic de Sant Joan de les Abadesses és un ens municipal destinat principalment a la dinamització comunitària. Es tracta d'un equipament polivalent creat per a la dinamització i l'impuls d'activitats amb la finalitat de treballar pel desenvolupament social, cultural, esportiu i lúdic, la promoció de la vida associativa i la participació dels ciutadans en el nostre municipi. Hi poden accedir persones físiques i entitats sense ànim de lucre.

 

Jutjat de Pau

Jutjat de Pau

Horaris d'atenció:

Dilluns de 09.00 a 14.00 hores
Dijous de 16.30 a 19.00 hores

Oficina de Turisme

Oficina de Turisme

HORARIS

De dilluns a dissabte de 10 a 14 h i de 16 a 19 h
Diumenge de 10 a 14 h

Pavelló Municipal d'Esports

Pavelló Municipal d'Esports

Disposa d'una pista pavimentada amb un tractament superficial de 40 x 20 metres. La grada té una capacitat de 380 seients. S'hi pot practicar futbol sala, bàsquet, handbol, tennis i voleibol. Té 4 vestuaris col·lectius amb dutxes, 2 vestuaris individuals amb dutxa, lavabos, servei de bar i connexió a internet.