TwitterFacebookYoutubeRSS

L'actriu, còmica, guionista i pedagoga teatral trans no-binària valenciana Vidda Priego presentarà el seu monòleg "Gènere i figura" el pròxim 20 d'octubre a les 18  h al Casal Jaume Nunó de Sant Joan de les Abadesses.

El monòleg, basat en l'experiència personal de Vidda Priego, és un espectacle d'humor i reflexió sobre la identitat de gènere. Priego, que s'identifica com a no-binària, utilitza l'humor per a trencar amb els estereotips de gènere i qüestionar els rols socials assignats a homes i dones.

L'espectacle és gratuït i organitzat per l'Ajuntament de la Baronia Vila de Sant Joan de les Abadesses i l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Sant Joan de les Abadesses, amb el suport del Consorci de Benestar Social del Ripollès i la Xarxa SAI del Ripollès.

Sobre Vidda Priego

Vidda Priego Bueno (València, 1978) és una actriu, còmica, guionista i pedagoga teatral. És autora de diversos monòlegs en els quals utilitza l'humor per a fer pedagogia sobre el no-binarisme. També ha format part del repartiment de llargmetratges i de sèries de televisió, com ara Los hombres de Paco.

Es va llicenciar en Art Dramàtic per l'Institut del Teatre de Barcelona. És autora dels monòlegs "Por tu pulpa pulpita" i "Monólogos poligoneros". El 2019, va rebre el Premi Bruguera de Còmic i Novel·la Gràfica pel llibre "Tierra trágame", que va crear amb la il·lustradora Myriam Cameros.

Octubre trans i objectius de la regidoria d'Igualtat i Feminisme

L'espectacle de Vidda Priego s'emmarca en l'octubre trans, una campanya anual que busca visibilitzar i reivindicar els drets de les persones trans. A Sant Joan de les Abadesses, l'octubre trans és una iniciativa de la nova regidoria d'Igualtat i Feminisme, que té entre els seus objectius la sensibilització i promoure la igualtat de gènere i combatre les discriminacions per motiu d'identitat de gènere.