TwitterFacebookYoutubeRSS

L'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses ha implementat una nova i eficient manera per a obtenir el volant d'empadronament sense necessitat de desplaçar-se fins a les oficines municipals. Aquesta iniciativa busca facilitar els tràmits administratius a la ciutadania i evitar desplaçaments innecessaris.

Per tal de simplificar el procés, les persones interessades poden ara sol·licitar el volant d'empadronament directament des de la pàgina web de l'Ajuntament. Aquest servei en línia requereix tenir un certificat de signatura digital. A continuació, es detalla el procediment:

  1. Accedir a la pàgina web de l'Ajuntament.
  2. Navegar fins a l'apartat "Govern Obert i Transparència".
  3. Seleccionar "Serveis i Tràmits".
  4. Fer clic a "Tràmits".
  5. Accedir a "El Meu Espai Personal" per completar la sol·licitud

També es pot accedir a El meu espai personal clicant aquí. Es recomana a totes les persones que necessitin un volant d'empadronament que considerin utilitzar aquest nou servei en línia. Això no només estalviarà temps, sinó que també reduirà la necessitat de desplaçaments i les possibles cues a les oficines municipals.

Per a aquelles persones que encara es dirigeixin a l'Ajuntament per aquest tràmit, el personal trametrà el volant, però l'informarà sobre la disponibilitat i la facilitat d'ús del servei en línia, així com dels requisits necessaris per a poder-hi accedir.

Aquesta nova funcionalitat és part de l'esforç continuat de l'Ajuntament per a millorar l'eficiència i la comoditat dels serveis municipals, facilitant la gestió dels tràmits administratius i adaptant-se a les necessitats de la ciutadania.