TwitterFacebookYoutubeRSS
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Items starting with J

Jaime Nunó. Selección de composiciones

Jaime Nunó. Selección de composiciones

Descripció:

Descobrim el Nunó músic més enllà de l’himne Mexicà: hi ha partitures de la seva etapa juvenil a Catalunya, de la seva estada a Mèxic, i sobretot, de la seva vida musical als Estats Units. Diversos gèneres hi són representats: la composició religiosa, els lieds, fins i tot un vals i un pasdoble.

Jaume Nunó. Un santjoaní a Amèrica

Jaume Nunó. Un santjoaní a Amèrica

Descripció:

La biografia del compositor santjoaní Jaume Nunó, autor de l'himne de Mèxic.

Joies del gòtic català

Joies del gòtic català

Descripció:

El llibre Joies del gòtic comprèn l'art creat a Catalunya, la Catalunya del Nord, el País Valencià i les illes Balears entre el segle XIII i mitjans del segle XVI, i constitueix un testimoni diàfan de la cultura comuna que compartim catalans, valencians i balears.

Autor: Guifré Miquel

Lloc de venda: Palau de l'Abadia. Sant Joan de les Abadesses

Editorial:

Pàgines:

ISBN:

Descripció:

La primera edició d’aquesta obra va sortir fa 15 anys i se n’havien exhaurit tots els exemplars. El llibre explica de forma divulgativa aquest element festiu i cultural de Sant Joan, i es tracta d’una posada al dia del treball que va fer Joan Danés durant la reorganització del Ball, l’any 1934.

Josepoemesteve

Josepoemesteve

Tema:

Un recull de l'obra poètica de mossèn Josep Esteve.

Descripció:

Els poemes són de temàtica variada sobre Sant Joan, religiosos, inspirats, en obres d'art. Alguns son brevíssims, autèntiques destil·lacions de poesia.