TwitterFacebookYoutubeRSS
carnestoltes12

El proper cap de setmana tindrà lloc la tradicional festa de carnestoltes a Sant Joan de les Abadesses. Dues jornades que ompliran d'alegria i de rauxa la vila.

La festa de carnestoltes és organitzada per la Comissió Municipal de Festes amb el suport de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.

 

La festa s'iniciarà dissabte de bon matí amb el concurs de disfresses dels comerços, organitzat per la Regidoria de Dinamització Turística i Comercial de l'Ajuntament i la Unió de Botiguers de Sant Joan de les Abadesses . Durant el matí, el jurat recorrerà els carrers de la vila per valorar i puntuar els comerços i els carrers disfressats. El veredicte es farà públic a la nit, durant el Ball de Carnestoltes, quan el millor carrer disfressat serà premiat amb un import de 200 euros i la millor botiga amb un premi de 100 euros.                       

L'objectiu d'aquesta iniciativa, ja consolidada, és continuar animant i creant un ambient festiu i participatiu per tots els carrers de la vila.

Al vespre, la festa continuarà a partir de les vuit del vespre, quan començarà la tradicional rua encapçalada pel Rei Carnestoltes. Mitja hora abans de l'inici, els participants de la rua es concentraran al Pavelló Municipal d'Esports per a formalitzar les inscripcions. El recorregut de la cercavila d'enguany serà el següent: carrer Mare de Déu del Prat, Ramon d'Urg, plaça Clavé, carrer Mossèn Masdeu, Mestre Andreu, plaça Torres i Bages, passeig Comte Guifré, Carrer Major i Plaça Major. Arribats a la plaça Major, el Rei Carnestoltes farà el seu tradicional discurs des de la balconada de l'Ajuntament.

Els participants a la rua també seran valorats i el jurat atorgarà més de 600 euros en premis a les següents categories de disfressa: individual, en parella, comparses i carrosses. El veredicte i l'entrega dels premis del concurs també es farà públic a la mitja part del Ball de Carnestoltes al Pavelló Municipal d'Esports.

A dos quarts de dotze de la nit, tindrà lloc el Ball de Carnestoltes a càrrec del Grup Màgics i després, per seguir la festa fins la matinada, també hi haurà disco-mòbil.

El diumenge serà el torn dels més menuts, que podran gaudir del carnestoltes infantil. La festa s'iniciarà a les 5 de la tarda a la Plaça Clavé, on començarà la cercavila infantil fins al Pavelló. Seguidament, hi haurà animació a càrrec de la companyia Trencamandres.

Les inscripcions al concurs de disfresses es poden fer a l'Oficina de Turisme fins el divendres 17 de febrer, o bé el mateix dissabte, a les 19:30h al Pavelló Municipal d'Esports.

Per a més informació:

Sr. Jordi Caparrós i Marcé.
Regidor de joventut, oci i lleure, esports i noves tecnologies.

Telèfon: 972 72 05 99
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.santjoandelesabadesses.cat