TwitterFacebookYoutubeRSS

Camp Municipal d’Esports

Camp Municipal d’Esports

Hi competeix el primer equip del C.E. Abadessenc (2ona Catalana grup 1), l'Abadessenc B ( 4rta Catalana grup 27) i els veterans. També hi juga les diferents categories del futbol base de la Fundescam. Es tracta d’un terreny de 100 x 62 metres de gespa artificial amb llum artificial. Hi ha 4 vestuaris col·lectius amb dutxes, i 2 vestuaris individuals amb dutxes per als àrbitres.

0
0
1
s2smodern
Comparteix Sant Joan

Pavelló Municipal d’Esports i gimnàs

Pavelló Municipal d’Esports i gimnàs

 

Disposa d’una pista pavimentada amb un tractament superficial de 40 x 20 metres. La grada té una capacitat de 380 seients. S’hi pot practicar futbol sala, bàsquet, handbol, tennis i voleibol. Té 4 vestuaris col·lectius amb dutxes, 2 vestuaris individuals amb amb dutxa, lavabos, servei de bar i connexió a internet.

Continuar llegint

0
0
1
s2smodern

Piscina Municipal, pàdel i tennis

Piscina Municipal i pistes de pàdel i tennis

La Piscina Municipal i les pistes de pàdel i tennis són a l’avinguda La Plana s/n i estan gestionades pel Club Piscines i Esports Abadessenc. La piscina és descoberta i només està oberta a l’estiu. Fa 12 x 25 metres i disposa de vestuaris amb dutxes, infermeria, lavabos i bar.

Continuar llegint

0
0
1
s2smodern

Camp de futbol al Parc de l’Estació

Camp de futbol de sorra del Parc de l’Estació

Camp de terra amb porteries de futbol, amb unes dimensions de 25 x 55 metres, i amb il·luminació artificial. Està situat just al costat de l'Alberg Ruta del Ferro, i de la via verda Ruta del Ferro i del Carbó. L'accés a les instal·lacions és lliure i no cal cap tipus de reserva per utilitzar l'espai.

0
0
1
s2smodern

Ruta del Ferro i del Carbó

Ruta del Ferro i del Carbó

La Ruta del Ferro i del Carbó és un traçat de via verda de 12 km. Segueix l'antic traçat de la via del tren i les vagonetes que portaven el carbó de les mines d'Ogassa. És ideal per fer en família, en bicicleta o a peu, per la seva poca dificultat.

Continuar llegint

0
0
1
s2smodern

Bicicletes tot terreny (BTT)

Bicicletes tot terreny (BTT) Sant Joan de les Abadesses

Pels amants de la BTT, el Ripollès us proposa diversos circuits de grans desnivells i dificultat. El Centre BTT del Ripollès us ofereix 21 rutes homologades i senyalitzades, amb diferents graus de dificultat. Trobareu el Punt d'Acolliment a l'Alberg rural La Ruta del Ferro, situat al Parc de l'Estació de Sant Joan, i s'hi ofereix informació sobre les rutes i lloguer de bicicletes, entre d'altres.

Continuar llegint

0
0
1
s2smodern

Pista de bàsquet de la plaça Barcelona

Pista de bàsquet de la plaça Barcelona

Està feta de formigó, es troba a un lateral del Pavelló Municipal d’Esports, a la plaça Barcelona, i té unes dimensions de 15 x 28 metres quadrats, i disposa d’il·luminació artificial. Les llums artificials estan en funcionament durant l'hivern, de dilluns a dijous, fins a les 21 hores, i divendres i dissabtes, fins a les 22 h. A l'estiu, tots aquests horaris s'amplien en una hora.

 

 

0
0
1
s2smodern

Skate Park

Skate Park Sant Joan de les Abadesses

L’Skate Park està situat al costat de la pista de bàsquet, a la plaça Barcelona. Consta de tres mòduls insonors: dues rampes, model quarter pipe i smooth bank, i un launch amb barana. Disposa d’il·luminació artificial que s'acciona a través d'un polsador.

Continuar llegint

0
0
1
s2smodern

Camins i recorreguts

Camins i recorreguts de Sant Joan de les Abadesses

La situació del poble, estesa entre els vessants meridionals del Taga i de la Serra Cavallera, al N, i els vessants septentrionals de la serra de Puig Estela i el turó de Castelltallat, al SE, fa que trobem pastures verdes, boscos de pins, roures i faigs, i tot tipus de desnivells. 

Continuar llegint

0
0
1
s2smodern

Zona de pesca i caça

Zona de pesca i caça de Sant Joan de les Abadesses

A Sant Joan de les Abadesses s’hi practica la pesca de salmònids al riu Ter, entre les rescloses de Ribamala i la de la Colònia Llaudet. La pesca s’ha de fer dintre del període hàbil de pesca i cal llicència i permís.  També hi ha una associació de caça, Societat de Caça El Pirineu, que practiquen la caça i organitzen jornades de tir al plat.

Continuar llegint

0
0
1
s2smodern