fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

Presentació del llibre El monestir de Sant Joan. Primer cenobi femení dels comtats catalans (887 – 1017)

El pròxim diumenge 26 de gener, Irene Brugués, Coloma Boada i Xavier Costa presentaran al Palau de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses el seu llibre El monestir de Sant Joan. Primer cenobi femení dels comtats catalans (887 – 1017) (2019, Publicacions de l'Abadia de Montserrat). L’acte es farà a la sala Abat de Vilalba del Palau de l’Abadia a les onze del matí.

Continuar llegint

Els colors i les textures del Marràqueix de Mohammed Er Rabehy s'exposaran al Palau de l'Abadia

Des del 25 de gener i fins al 29 de febrer, les obres de l’artista Mohammed Er Rabehy estaran exposades a les sales Joan Maragall i Josep Puig i Cadafalch del Palau de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses. La mostra, que du per nom Geografies, combina els colors i les textures del Marràqueix natal de l’artista amb els cromatismes propis de la Garrotxa, on ara resideix, tan condicionats per la seva geologia volcànica. La inauguració es farà el 25 de gener a les 18 hores. L’horari d’exposició és de dilluns a dissabte, de 10 a 14 i de 16 a 19 h, i els diumenges, de 10 a 14 h.

Continuar llegint

El Consistori Juvenil escollirà alcalde o alcaldessa en la sessió constitutiva

El pròxim dilluns 20 de gener de 2020, a les 18 hores, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses acollirà la sessió de constitució del primer Consistori Juvenil de la vila, un òrgan de participació de l’alumnat de 5è de Primària i 1r d’ESO de l’Institut Escola Mestre Andreu, en el qual podran exercir el dret a reflexionar, expressar la seva opinió, debatre, prendre decisions, i elevar les seves propostes a l’Ajuntament a fi de millorar el poble. Les bases d’aquesta iniciativa es varen aprovar per ple el passat dimecres 27 de novembre de 2019, i aquest serà el primer acte oficial dels representants de l’alumnat, en el que s’escollirà l’alcalde o alcaldessa. Més endavant, en una altra sessió de treball, es determinaran les regidories.

Continuar llegint

L’obra de l’artista Albert Ràfols-Casamada s’exposarà al Palau de l’Abadia

Des del 18 de gener i fins al 8 de març de 2020, les obres de l’artista Albert Ràfols-Casamada estaran exposades a l’Espai Art l’Abadia. La mostra, que du per nom Visió Íntima, estarà composta per dotze pintures a l’oli sobre tela d’art postexpressionista i figuratiu amb combinacions de tons marronosos i blaus. Les obres que s’exposaran pertanyen al fons de la Fundació Fran Daurel. La inauguració es farà el 18 de gener a les 18 hores. L’horari d’exposició és de dilluns a dissabte, de 10 a 14 i de 16 a 19 h, i els diumenges, de 10 a 14 h.

Continuar llegint

Ja estan a la venda del Clownia 2020, el festival de comiat de Txarango

AVÍS: Ahir Txarango va anunciar les dates dels concerts de la seva última gira, que serà la de comiat, i també les dates del Clownia Festival (del 25 al 28 de juny de 2020), l'últim en el qual actuaran. Per aquest motiu, en previsió de la gran demanda, us recomanem que adquiriu els abonaments. D'altra banda, us recordem que l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, des de l'any passat, no vendrà cap entrada, sinó que s'hauran d'adquirir en línia a través de la plataforma que ofereix el festival a la seva web. Ben aviat, més informació!

ACTUALITZACIÓ: Les entrades per al Festival Clownia 2020 estan EXHAURIDES.

Continuar llegint