fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

Dipsalut Escape Experience a Sant Joan de les Abadesses

El pròxim dissabte 3 d’octubre, de 16.30 a 19 hores, podreu participar de Dipsalut Escape Experience a Sant Joan de les Abadesses. Es tracta d’un joc de l’estil escape room, en el qual hi poden participar grups de 4 a 6 persones de qualsevol edat (però cal que hi hagi dos adults com a mínim). Es tracta d’una activitat gratuïta però cal inscriure’s prèviament a l’Oficina de Turisme, ja que hi ha places limitades.

Continuar llegint

Acte en línia amb motiu de la Festa del Grito

Aquest dissabte 19 de setembre de 2020, amb motiu de la Festa del Grito, que Sant Joan de les Abadesses s'ha hagut de suspendre per ser incompatible amb les mesures de seguretat necessàries per fer front a la crisi sanitària pel coronavirus, l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, el Consolat de Mèxic a Barcelona i l’Associació MEXCAT han organitzat un acte en línia que es podrà veure a les 18 hores al canal de Youtube de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i al seu canal de Facebook. L’enllaç també estarà disponible a la pàgina web. 

Continuar llegint

Salut i l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses organitzen un cribratge massiu per detectar contagis de COVID

BANNER cribatge oko

 

El Departament de Salut i l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses organitzen pels dies 7 i 8 de setembre un cribratge massiu al municipi per detectar contagis de COVID-19. La campanya es realitzarà al Pavelló Poliesportiu Municipal, situat al carrer de Bernat Saulet, 1, de les 10 a les 14 hores i de les 15 a les 19 hores, a càrrec de professionals d’atenció primària. L’objectiu d’aquesta campanya és contribuir a trobar persones que són portadores del virus sense saber-ho i tallar les cadenes de transmissió de la malaltia.

El cribratge massiu de Sant Joan de les Abadesses s’oferirà voluntàriament a tota la ciutadania, malgrat que sobretot a les persones de 16 a 60 anys sense símptomes, en tant que és la franja d’edat on es detecten la majoria dels positius actuals.

Continuar llegint

La Festa Major de Sant Joan de les Abadesses no se celebrarà

BANNER2

L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses ha decidit no celebrar la Festa Major, prevista de l’11 al 14 de setembre, com a mesura de prevenció atesa la situació sanitària que s’està vivint a la vila. Es tracta d’una decisió difícil, però molt meditada, que s’ha consensuat entre l’Ajuntament i les diferents entitats que participen en l’organització de la Festa Major.

Continuar llegint