fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

5 de desembre - Mercat de Nadal a Sant Joan de les Abadesses

Aquest dissabte 5 de desembre, Sant Joan de les Abadesses començarà el compte enrere per Nadal amb un mercat de productes artesans i nadalencs que vetllarà per portar l’esperit d’aquestes festes a la vila tot respectant les mesures de seguretat de l’actual fase de desescalada per la pandèmia de la Covid-19.

Continuar llegint

Jubilacions de Josep Candelo i Dolors Castells

En aquestes darreres setmanes s'han celebrat dos actes de comiat a dues persones treballadores de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses que s'han jubilat. El primer es va fer el dimecres 18 de novembre a la Sala de Plens i va tenir com a protagonista a Josep Candelo, que va començar a treballar a Aigües i Serveis de Sant Joan de les Abadesses l'any 2003 i, després de la dissolució d'aquesta empresa pública, va prestar el seu servei directament a l'Ajuntament. En total ha dedicat 17 anys al poble.

Continuar llegint

Pressupostos participatius 2021 a Sant Joan de les Abadesses

Des de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, amb el suport de la Diputació de Girona, volem decidir amb tu una part de les inversions del pressupost municipal. És per això que iniciem un procés de pressupostos participatius on els veïns i veïnes podreu determinar el destí de 40.000 € del pressupost municipal del 2021. Us convidem a fer propostes, prioritzar-les i votar-les.

Continuar llegint

Mesures i recomanacions per la festivitats de Tots Sants

Com cada any, el dia 1 de novembre, festivitat de Tots Sants, s’espera una gran assistència als cementiris per retre el tradicional record als difunts. Aquest any, és especial perquè en els darrers mesos hi ha moltes persones que no s’han pogut acomiadar dels seus familiars i amics com haurien volgut, amb motiu del coronavirus. Pel mateix motiu, us demanem que seguiu les mesures que s'han adoptat per minimitzar el risc d'infecció.

Continuar llegint

Campanya “Gestió energètica? Anem al mercat!”

El pròxim diumenge 25 d’octubre, trobareu una parada de difusió d’aspectes relacionats amb la sensibilització energètica al mercat de Sant Joan de les Abadesses, que es fa al passeig Comte Guifré. Les persones que ho vulgueu, podreu participar-hi explicant les característiques de les vostres llars i els vostres hàbits i, a partir d’aquí, dos tècnics o tècniques del projecte us explicaran quines mesures podeu adoptar amb l’objectiu de fomentar l’estalvi energètic i apoderar, sensibilitzar i ajudar a estalviar a la població.
A la parada hi haurà una representació d’espais de la llar que mostraran les diferents maneres de consumir energia i com resultar més eficients.

Continuar llegint

Directiva de privacitat de la Unió Europea