fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

Mònica Bertran i Raimond Aguiló guanyen el X Certamen Literari Joan Maragall

El dilluns 22 de juny es va resoldre el X Certamen Literari Joan Maragall, una edició que va quedar ajornada a causa de l’arribada de la Covid-19. El tancament dels centres escolars també va forçar a suspendre la categoria infantil on participaven alumnes de l’Institut Escola Mestre Andreu, i no s’han acabat celebrant cap dels actes previstos d’entrega de premis. En la categoria d’adults, es van presentar vint-i-dues narratives i quinze poesies.

Continuar llegint

Presentació del 25è Festival del Comte Arnau

Dilluns 29 de juny, a les 12 h, es presentarà en línia la vint-i-cinquena edició del Festival del Comte Arnau. L’acte comptarà amb la presència de la regidora de Cultura, Maria Rosa Fraxanet, els membres de la Comissió del Comte Arnau, Marcel Miquel i Jordi Vilarrodà, i la dissenyadora dels cartells d’aquesta edició, Marina Cubí.

El Consistori Juvenil organitzarà dues sortides a la natura i dos espectacles per l’inici del curs

El Consistori Juvenil de Sant Joan de les Abadesses va celebrar dilluns l’última sessió plenària d’aquest curs. Es va fer de forma telemàtica i varen participar-hi sis regidors i regidores d’aquest nou ens constituït el passat gener, la seva alcaldessa Jana Regué, però també l’alcalde de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué; la regidora d’Ensenyament, Montserrat Tallant; els regidors Sergi Albrich i Elisenda Guillaumes, i representants del professorat de l’Institut Escola Mestre Andreu.

Continuar llegint

La Comissió de Festes de Sant Joan de les Abadesses organitza una revetlla amb totes les mesures de seguretat

La Comissió de Festes de Sant Joan de les Abadesses, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha organitzat la tradicional revetlla de Sant Joan a la plaça Major, que dóna el tret de sortida a l’estiu. Amb tot, la situació excepcional que vivim a causa de la Covid-19 -encara que en aquella data ja serem fora de l’estat d’alarma- fa que s’hagi de celebrar maximitzant les mesures d’higiene i seguretat.

Continuar llegint