fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

2 de juny: Escull les propostes finalistes dels pressupostos participatius en un taller

S’ha acabat la segona fase dels pressupostos participatius 2022-2023 de Sant Joan de les Abadesses, la de validació de les propostes recollides. En aquesta segona edició, s’han rebut un total de 115 propostes, 67 de les quals han estat vàlides, 38 han estat descartades perquè no s’ajusten a les condicions del procés, i 10 ja estaven previstes i hi ha una previsió pressupostària per dur-les a terme o ja s’estan executant. Totes les propostes i la justificació per les quals han estat acceptades o no, es poden consultar a la pàgina http://participa.santjoandelesabadesses.cat.

Continuar llegint

Actes de celebració del 25è aniversari de la proclamació com a Ciutat Pubilla de la Sardana

El 26 d’abril de 1997, Sant Joan de les Abadesses va ser proclamada Ciutat Pubilla de la Sardana, anunci que es va saber un any abans. L’elecció de la nostra vila va ser molt important en l’àmbit local, perquè el nostre era un dels municipis més petits que havien estat proclamats des que es va iniciar el pubillatge l’any 1960, gràcies a la seva tradició sardanista.

Continuar llegint

Vine a conèixer l'experiència del bicibús

AJORNAT FINS AL 25 DE MAIG. Les AFA de l’IE Mestre Andreu i de la llar d’infants El Molí Petit i l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses us conviden a una xerrada per donar a conèixer el bicibús, un projecte comunitari i col·laboratiu impulsat per l’associació Canvis en Cadena, nascut a Vic, i ara d’abast nacional.

Continuar llegint

L’Institut d’Estudis Gironins presentarà la seva publicació Annals a Sant Joan

El pròxim dissabte 14 de maig de 2022, a les 18 h, el Palau de l’Abadia acollirà la presentació del 62è volum dels Annals de l’Institut d’Estudis Gironins, a càrrec del Dr. Narcís Soler Masferrer. L’acte (organitzat per l’Institut d’Estudis Gironins, la Junta del Monestir i l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses) es complementarà amb la conferència L’església parroquial de Sant Pol de Sant Joan de les Abadesses i l’últim retaule de l’altar major, de Joan Ferrer Godoy, responsable de l’Arxiu del Monestir de Sant Joan de les Abadesses i director de l’Arxiu Històric de Girona.

Continuar llegint

Conferència i concert del metge i cantant doctor Estivill

En un format diferent organitzat pel SAT Teatre Centre, el famós metge del son, conegut per ser l'inventor del "mètode Estivill", donarà consells sobre com dormir bé, tenint en compte les preguntes del públic i ajudarà a resoldre dubtes. Després, aportarà la seva faceta de músic, explicant la història de la música folk al nostre país, del qual ell ha estat un representant com a membre de Falsterbo 3 i el Grup de Folk, i cantant algunes cançons. Tots preparats per dormir bé i cantar per escampar les cabòries.

Continuar llegint