fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

L’artista sabadellenc Agustí Puig exposarà la seva pintura a l’Espai Art l’Abadia

La Fundació Vila Casas exposarà obra del pintor de Sabadell Agustí Puig a l’Espai Art l’Abadia del Palau de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses. La mostra, comissariada per Natàlia Chocarro, porta per nom “Els ulls parlen, les paraules miren, les mirades pensen”, i es podrà visitar des del dissabte 1 d’octubre a les 18 h -quan s’inaugurarà-, fins al 27 de novembre de 2022.

Continuar llegint

Cloenda de 'Guanyem un estiu lector' amb titelles

El pròxim dissabte dia 1 d'octubre es farà la cloenda de la campanya "Guanyem un estiu lector". Consistirà en un espectacle de titelles a càrrec de Ruth Garcia basat en el conte Cua de sirena de l'Alba Barbé i Sara Carro. L'actuació es farà al passeig comte Guifré a les 11.30 h. Un cop finalitzat l'espectacle, es farà entrega del carnet de superlectors als nens i nenes que hagin tornat el Carnet Lector complet. Tots aquells nens que no l'hagin portat encara a al biblioteca tenen temps fins al dia 29 de setembre.

Continuar llegint

Treu-te el títol de monitor o monitora aquesta tardor

L’àrea de Joventut del Ripollès del Consell Comarcal del Ripollès us proposa aconseguir el títol de monitor o monitora d’activitats en el lleure infantil i juvenil aquesta tardor, amb la col·laboració dels ajuntaments de Sant Joan de les Abadesses, Camprodon, Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries i Vilallonga de Ter.

Continuar llegint

Fase final de votació dels Pressupostos Participatius 2022-2023

Es tracta d’una iniciativa d’aprofundiment democràtic a través del qual els ciutadans i ciutadanes podeu decidir de manera directa en què invertir 50.000 € de la partida d’inversions del pressupost municipal. Des del 19 de setembre fins al 9 d'octubre teniu temps de votar.

Continuar llegint

El Campionat de Catalunya de curses per muntanya retorna a Sant Joan de les Abadesses

El pròxim diumenge 18 de setembre del 2022, a Sant Joan de les Abadesses, al Ripollès, s’hi decidirà la campiona i el campió de Catalunya de curses per muntanya del 2022 a la seva emblemàtica Taga2040. La cursa, liderada per la Unió Excursionista Sant Joan de les Abadesses, i amb el suport de la Federació Catalana d’Entitats Extursionistes de Catalunya (FEEC) celebrarà la seva vint-i-tresena edició sent també la cinquena i penúltima prova puntuable per la Copa Catalana de curses per muntanya del 2022.

Continuar llegint