TwitterFacebookYoutubeRSS
moxi-toxi-ceiL'espectacle "Moxi-Toxi i el Tro sense rei" de la companyia Diverta, inicia una nova edició del Cicle d'Espetacles Infantils a Sant Joan de les Abadesses.

El proper diumenge 8 d'abril, a les 12 del migdia, tindrà lloc, al Teatre Centre, el primer espectacle del Cicle d'Espectacles Infantils, que enguany arriba a la seva novena edició.

Amb l'espectacle "Moxi-Toxi i el Tro sense rei" prepareu-vos per viure una aventura màgica amb la Moxi i en Toxi. Una aventura en un món on res serà el què sembla i on aprendreu el valor de l'amistat, de l'amor, de la lleialtat i el coratge. Una història que transportarà, petits i grans, a un indret màgic ple de perills i moltes sorpreses. El teatre de la vila acollirà aquests divertits personatges que intentaran posar ordre en aquesta ciutat medieval, amb l'ajuda de tots els nens i nenes, i potser si ho aconsegueixen... tots podran celebrar una gran festa final!!

El Cicle d'Espectacles Infantils que consta d'un conjunt d'espectacles amb un fort component educatiu, fomenta la cultura i permet als infants conèixer les diferents disciplines. Com cada any són tres espectacles, teatre, màgia i un especial per a la Diada de Sant Jordi. Aconseguint, d'aquesta manera, assolir l'objectiu d'oferir una programació cultural variada per als més menuts.

La programació que s'estableix és la següent:

Diumenge 8 d'abril, a les 12 de migdia – Moxi - Toxi i el Tro sense rei de la CIA Diverta
Diumenge 15 d'abril, a les 12 del migdia – Això és màgia! a càrrec de Màgic Raül
Diumenge 22 d'abril a les 12 del migdia – La caputxeta vol celebrar el dia de Sant Jordi! a càrrec de companyia La Minúscula

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses organitza cada any aquest cicle d'espectacles amb el suport de la Diputació de Girona.