TwitterFacebookYoutubeRSS

longinos webLa sala Abat Arnau de Vilalba del Palau de l'Abadia, acollirà aquest dissabte 27 d'octubre, a les sis de la tarda, l'acte de presentació del llibre del Dr. Longinos–Eseng Nguema Bilogo: "Gènesi. On és Déu? I on és l'home!". La presentació anirà a càrrec del Sr. Jordi Vilarrodà.

L'obra denúncia la crisi global de la societat mundial, en la qual, cada home i cada dona: rics i pobres, adults i joves, han de fer un examen de consciència sobre la repercussió de les seves paraules, obres i omissió i, en quina mesura col·laboren per a perpetuar l'estat actual de la societat.
Aquest llibre convida a una presa de consciència de tots, per a un veritable canvi del rumb d'aquesta societat que es veu arrossegada per la dictadura del consumisme i del materialisme, per recuperar els autèntics valors humans, per als quals, la mesura del bé i del mal és la felicitat dels altres i la seva dignitat.

Mn. Longinos-Eseng Nguema Bilogo és un sacerdot diocesà de la diòcesi metropolitana de Barcelona, de nacionalitat equotoguineana. És doctor en Teologia a més de titulat en Filologia Hispànica i llicenciat en Sagrada Escriptura i Ciències Religioses per la Facultat de Teologia de Catalunya.        

El llibre ha estat editat per l'Agrupació d'Editors i Autors Universitaris (AEAU) i compta amb una setantena de pàgines prologades per Francesc Casanovas Adrufeo, llicenciat en Geografia i Història.