TwitterFacebookYoutubeRSS

Accessos directes útils durant aquests dies:
Llista de comerços oberts i serveis
Seguiment a les persones grans durant la pandèmia i distribució de mascaretes a la població
Mesures econòmiques d'àmbit local  / Nou calendari del cotribuent 2020
Programa de reactivació del comerç afectat per la Covid-19

Recollida selectiva si esteu afectats per la Covid-19
Generació en línia del document de responsabilitat de desplaçament
Tràmits en línia
Tutorial de préstec digital a la biblioteca i com fer-te el carnet en línia
Podcasts de La Veu durant el confinament
Mascaretes infantils
 

------------

 ACTUALITZACIÓ: DIJOUS 26/03/2020 - 17 H

Davant de la situació provocada per la COVID-19, el servei de recollida selectiva d'escombraries també s'adapta:

1.- Si esteu afectats pel coronavirus, poseu-vos en contacte amb l'Àrea de Medi Ambient, al 972 720 100 (de 9 a 13 h) o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.En aquest enllaç també trobareu informació més concreta.

2.- La resta de la població, tingueu cura especial de netejar les superfícies i la nansa dels cubells cada vegada que els entreu del carrer, i guardeu-lo en un espai obert i ventilat com, per exemple, un balcó o jardí. Aquestes mesures es prenen per la disposició del Ministeri de Sanitat amb relació a l'estat d'alarma. Feu-ho per vosaltres i pels vostres, i també per tot el personal que continua treballant en serveis essencials com el de la recollida de residus. 

CORONA PORTA A PORTA 

-----

ACTUALITZACIÓ: DIVENDRES 20/03/2020 - 23 H

A partir de les 00 h del dilluns 23 de març, totes les persones que es desplacin per la via pública hauran de dur omplert un certificat autoresponsable de desplaçament per acreditar que la seva mobilitat es fa per una de les causes autoritzades. Els Mossos d'Esquadra, i la Policia Local disposarà de còpies impreses. Els establiments comercials autoritzats a l'obertura i els centres de treball en facilitaran una còpia. També es pot descarregar en aquest enllaç, o omplir-lo de forma digital en aquest altre.

ACTUALITZACIÓ: DIVENDRES 20/03/2020 - 14 H

L'Equip d'Atenció Primària Ripoll-Sant Joan de les Abadesses informa que no hi haurà consulta d'infermeria al Consultori Local de Sant Joan durant el cap de setmana per reorganització de professionals i la situació de l'epidèmia de COVID19. Per a qualsevol demanda urgent el telèfon d'atenció del CAP RIPOLL és el 972 74 12 13. 

------

ACTUALITZACIÓ: DIUMENGE 15/03/2020 - 20.30h

S'ha publicat el següent ban:

L’Il·lm. Sr. Ramon Roqué Riu, Alcalde de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses,

INFORMO

Atesa la necessitat d’evitar la propagació del coronavirus Covid-19 i la declaració de l’Estat d’Alarma, els ciutadans només podran circular per la via pública, quan sigui imprescindible, per a les següents activitats:

a) Adquisició d’aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat.
b) Assistència a instal·lacions sanitàries.
c) Desplaçament al lloc de treball per a la seva prestació laboral, professional o empresarial.
d) Tornar al lloc de residència habitual.
e) Assistència i cura de menors, gent gran, dependents, persones amb discapacitat o persones especialment vulnerables.
f) Desplaçament a entitats financeres i d’assegurances.
g) Per causa de força major o per situació de necessitat.
h) Qualsevol altra activitat d’anàloga naturalesa, que haurà de fer-se individualment, llevat que s’acompanyi persones amb discapacitat o per una altra causa justificada.

Es permetrà la circulació de vehicles particulars per les vies d’ús públic per a la realització de les anteriors activitats o per al repostatge en gasolineres o estacions de servei.

Tota persona que contravingui aquestes disposicions serà objecte de denúncia pels agents de l’autoritat.

La qual cosa es comunica per al seu coneixement general i compliment.

Sant Joan de les Abadesses, 15 de març de 2020.

-----

DIVENDRES 13/03/2020

Seguint les recomanacions i directrius del Govern de la Generalitat i del Departament de Salut, l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses ha pres la decisió de suspendre tots els actes i espectacles previstos durant les pròximes setmanes, com a mesura de prevenció i per minimitzar la possibilitat de contagi i transmissió del coronavirus SARS-CoV-2.

D’altra banda, els equipaments municipals socials, culturals i esportius també romandran tancats al públic a partir de demà i, com a mínim, fins al 27 de març. Tampoc s'autoritzaran activitats a l'aire lliure, com el mercat setmanal. Tot i que les oficines municipals estaran operatives, es recomana posposar aquells tràmits queno siguin urgents, i prioritzar l’ús dels mitjans telemàtics o bé l’ús del telèfon.

Per últim, recordar que el Govern de la Generalitat ha decidit tancar a partir de demà tots els centres educatius de Catalunya, siguin de titularitat pública, privada concertada, privada o de qualsevol altra titularitat, i a les diferents etapes educatives. Això afecta l’Institut-Escola Mestre Andreu i la Llar d’Infants El Molí Petit, que també cessaran l’activitat fins al 27 de març, aquest dia inclòs.