TwitterFacebookYoutubeRSS

El SAT Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses ha organitzat un nou cicle d’espectacles que omplirà de propostes musicals i teatrals de primer nivell durant els pròxims mesos de tardor.

DONESSTRING

Les primeres a actuar seran les Donesstring, amb Marina Prades, Anna Urpí i Marta Pons, el trio format per dues violinistes i una violoncel·lista que se submergeixen en el món de la música moderna amb els seus instruments clàssics i les seves veus plenes d’harmonies. Actuaran el diumenge 17 d’octubre, a les 12.30 h, al Palau de l’Abadia. La venda d’entrades (15 €, anticipada i 17 €, a taquilla) es farà a l’Oficina de Turisme.

WEB DONESS

COMPRA LA TEVA ENTRADA


MANEL FUENTES

La segona proposta serà el dissabte 23 d’octubre, a les 20.30 h 22 h, amb un concert del periodista i presentador Manuel Fuentes que amb la seva banda d’homenatge a Bruce Springsteen interpretarà les seves cançons al Teatre Centre. La venda d’entrades es fa a Codetickets (20 € anticipada, 22 € a taquilla).

WEB FUENTES

COMPRA LA TEVA ENTRADA

 

A PARTIR DEL SILENCI - SÍLVIA BEL I TRIO

El següent espectacle es farà el diumenge 31 d’octubre a les 12.30 h al Palau de l’Abadia. Es tracta de A partir del silenci és una obra amb textos de prosa i poesia de MM Marçal, Dolors Miquel, Palau i Fabre, Perejaume, Casasses, Valente, Carner, Brossa …, escollits per l’artista Perejaume, juntament amb l’actriu Sílvia Bel, que els hi dona vida. També comptarà amb música en directe, amb cançons compostes especialment per al recital i amb temes adaptats de Juan Manuel Galeas que els enlaira amb el cant flamenc. La venda d’entrades es farà a l’Oficina de Turisme (15 €, anticipada i 17 €, a taquilla).

WEB BEL

COMPRA LA TEVA ENTRADA

 

ELENA GADEL I MARTA ROBLES

El dissabte 20 de novembre, a les 20.30 h, al Teatre Centre, hi actuaran Elena Gadel i Marta Robles (guitarra del grup Las Migas). Amb guitarra i veu, fan renéixer cançons creades per dones, que han marcat les seves vides i la seva trajectòria musical. Dones amb un discurs punyent i revolucionari que ens sacsegen a través del seu art. La venda d’entrades es fa a Codetickets (20 € anticipada, 22 € a taquilla).

WEB GADEL

COMPRA LA TEVA ENTRADA

 

ORIGEN - BETH RODERGAS

L’última proposta del cicle serà el 4 de desembre, a les 20.30 hores, al Teatre Centre acollirà el concert Origen de Beth Rodergas, acompanyada d’un trio. Origen es tracta del cinquè disc de l’artista catalana, cantat en català, castellà i anglès, i que conté cançons que per algun motiu o altre ha guardat en un calaix, fins ara. Hi trobarem històries d’amor i desamor, esperança i les seves vivències més personals. La venda d’entrades es fa a Codetickets (22 € anticipada, 24 € a taquilla).

WEB BETH

COMPRA LA TEVA ENTRADA

 

CARTELL